Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και την διαφωνία του με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ενώ νέος πόλεμος δηλώσεων ξέσπασε για την υπόθεση ναρκωτικών.


«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός από την ακόρεστη δίψα του για εξουσία» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει «οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους».


«Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες - ενόψει της συζήτησης στη Βουλή - με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

 

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Καμμένου ο οποίος σχολίασε ότι «ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών».

 

«Ο κ. Καμμένος κρίνει εξ' ιδίων τα αλλότρια» ανταπάντησε η ΝΔ.