Η προκλητική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τον Τραμπ

Η προκλητική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τον Τραμπ Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
8

Προφανώς χαρούμενη με την έκβαση των αμερικανικών εκλογών και την επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ, η Χρυσή Αυγή έσπευσε να σχολιάσει με επίσημη ανακοίνωσή της τη νίκη του και το έκανε κάνοντας λόγο για νίκη από «δυνάμεις που αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση, τη λαθρομετανάστευση και είναι υπέρ των καθαρών εθνικών κρατών».

«Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΧΑ.

«Η Χρυσή Αυγή θεωρεί θετική την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ, μία νίκη που επιτεύχθηκε ενάντια στις δυνάμεις του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου των ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη την διάρκεια της προεκλογικές περιόδου ο Ντόναλντ Τραμπ λυντσαρίστηκε κυριολεκτικά από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ, καθώς βέβαια και από τους εγχώριους ολιγάρχες. Η ώρα των Εθνικών κρατών ενάντια στην παγκοσμιοποίηση έρχεται!» σχολίασε από την πλευρά του ο Ν. Μιχαλολιάκος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΧΑ:

«Στις αμερικανικές εκλογές νίκησαν οι δυνάμεις που αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση, αντιμάχονται τη λαθρομετανάστευση και είναι υπέρ των καθαρών εθνικών κρατών, υπέρ της αυτάρκειας στην εθνική οικονομία.

Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα, όπου θρηνούν όλα τα κανάλια και τα κόμματα του κατεστημένου, που στήριζαν την Κλίντον, η οποία παίρνει μαύρα λεφτά από τον Ερντογάν και υποθάλπει τους πιο ακραίους, αλβανικούς, ανθελληνικούς κύκλους.

Μαζί τους θρηνούν και τα κοράκια των αγορών, οι διεθνείς τοκογλύφοι που καταστρέφουν την Πατρίδα μας με το μνημόνιο και την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Κοίτα, με την κυβέρνηση που έχεις τώρα, όχι μόνο την Τουρκία, ακόμα και τον Marty (ζέβρα) της Μαγαδασκάρης θα υποστηρίξει περισσότερο από σένα. Αυτό γιατί και δεν ξέρουν να κυβερνούν αλλά επίσης, δεν κράτησαν κάποιες διπλωματικές ακόμα και πονηρές αν θέλεις αποστάσεις, ώστε σε περίπτωση που έβγαινε ο Trump, να μην υπήρχαν δεκάδες στοιχεία και σημεία που τον έκραζαν.Ήταν τόσο σιγουράκι για κάποιους ότι θα έβγαινε η Χίλαρι ώστε ξεσάλωσαν τόσο πια πολύ, ειδικότερα στα κοινωνικά δίκτυα και τώρα πολλοί από αυτούς, τρέχουν και δεν φτάνουν. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση και γέλαγα, κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου καναλιού στις 11/11/2016 να παίζει lifestyle κλιπάκια πόσο σικ είναι η Μελάνια ή πόσο καλός επιχειρηματίας είναι ο Τραμπ ενώ 1 μέρα πρίν, κάθε μέρα, το ίδιο ποίημα πόσο γραφικός, εκκεντρικός και ρατσιστής είναι. Ζούμε την εποχή της κωλοτούμπας, έχω πειστεί πλέον.
Δε θελω να γινω ο αντιδραστικός παλι, αλλα δε μου φανηκε προκλητικη η δηλωση...Αν ειχε βγει η Χίλαρι κ εδιναν συγχαρητηρια δε θα ηταν προκλητική; :PΕγώ αναρωτιέμαι τι καλό μας εκαναν ποτέ σε εμας οι Δημοκρατικοί, και που μας έβλαψαν οι Ρεπουμπλικανοι; Επισης επειδη βλεπω κ στο FB τις ανακοινωσεις φίλων που κλαινε και οδύρονται, επειδη βγηκε ο Τραμπ. Όλοι εσεις που σημερα σχολιαζετε τόσο αρνητικά, την εκλογη του τραμπ που μαθατε το αμερικανικo πολιτικο συστημα στο house Of cards η στις καλοκαιρινες διακοπες σας στο L.A.?
Με την ίδια λογική, προκλητική είναι και η δήλωση του ΠτΔ Παυλόπουλου, όπως και άλλων Ευρωπαίων αξιωματούχων. Γράψε καλύτερα για το ντέρμπι των αιωνίων.
Κύλησε ο τέντζερης... αλλά από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο θύματα είστε κι εσείς. Αχ και να ξέρατε που σας έχει γραμμένους ο Τραμπ. Ας κρατήσουμε ό,τι λένε οι απανταχού υποστηρικτές του και τα ξαναλέμε σε 4 χρόνια να δούμε πόσοι θα έχουν απομείνει.