ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δραματική στιγμή με έξι ελέφαντες που πέθαναν ενώ προσπαθούσαν να σώσουν ο ένας τον άλλο

Δραματική στιγμή με έξι ελέφαντες που πέθαναν ενώ προσπαθούσαν να σώσουν ο ένας τον άλλο Facebook Twitter
0

Έξι ελέφαντες πέθαναν στην Ταϊλάνδη προσπαθώντας να σώσουν ο ένας τον άλλον, σε έναν απόκρημνο καταρράκτη στο Εθνικό Πάρκο Khao Yai.

Οι Αρχές του Πάρκου είπαν ότι αρχικά ένα μωρό ελεφαντάκι γλίστρησε και έπεσε από τον καταρράκτη. Οι άλλοι ελέφαντες φαίνεται πως βρήκαν το θάνατο στον γκρεμό, στην προσπάθειά τους να το φτάσουν για να το σώσουν.

Δύο ακόμα ελέφαντες εντοπίστηκαν ζωντανοί από τους αξιωματικούς κοντά στο σημείο και οι Αρχές προσπάθησαν να τους σώσουν.

Αυτό το σημείο του καταρράκτη είναι γνωστό για την επικινδυνότητά του και δεν είναι η πρώτη φορά που ελέφαντες πεθαίνουν στο σημείο. Το 1992 οκτώ ελέφαντες σκοτώθηκαν από πτώση στον καταρράκτη 

Υπεύθυνος του Ιδρύματος Φίλων Άγριας Ζωής της Ταϊλάνδης, εξηγεί στo BBC ότι αν ένα ζώο ξεφύγει από το κοπάδι είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει σε αυτές της συνθήκες καθώς οι ελέφαντες βασίζονται ο ένας στον άλλον και για την ασφάλεια αλλά και για την τροφή. Περίπου 7000 ελέφαντες ζουν στην Ταϊλάνδη και πάνω από τους μισούς είναι αιχμάλωτοι. 

Περιβάλλον
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η στιγμή που μια θαλάσσια βιολόγος επικοινωνεί με ένα χταπόδι στα βάθη του ωκεανού

Περιβάλλον / Η στιγμή που μια θαλάσσια βιολόγος επικοινωνεί με ένα χταπόδι στα βάθη του ωκεανού

Για τα γυρίσματα της σειράς, η ομάδα πέρασε δύο χρόνια και σχεδόν 1.500 ώρες κάτω από το νερό, καταγράφοντας τη συμπεριφορά των χταποδιών σε 10 διαφορετικές τοποθεσίες, σε πέντε χώρες
NEWSROOM
Η «ανακύκλωση» του πλαστικού είναι μια κίνηση χωρίς νόημα

Περιβάλλον / Η «ανακύκλωση» του πλαστικού είναι μια κίνηση χωρίς νόημα

Έφτασε ο καιρός να σταματήσουμε να «ανακυκλώνουμε» πλαστικό. Το πλαστικό δεν είναι ανακυκλώσιμο υλικό και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε για να γιορτάσουμε τη φετινή Ημέρα της Γης, είναι να το παραδεχτούμε.
NEWSROOM