Game of Thrones: Πότε θα κυκλοφορήσει το «The Winds of Winter» - Ο George R.R. Martin απαντά

Game of Thrones: Πότε θα κυκλοφορήσει το «The Winds of Winter» - Ο George R.R. Martin απαντά Facebook Twitter
0

Ο συγγραφέας George R.R. Martin απάντησε το επόμενο βιβλίο στη σειρά μυθιστορημάτων Ice and Fire, στην οποία βασίστηκε το Game of Thrones, και πότε θα κυκλοφορήσει. 

Όπως εξήγησε στο μπλογκ του, μέσα στο 2020 έγραψε μεγάλο μέρος του μυθιστορήματος The Winds of Winter, ωστόσο αρνήθηκε να προχωρήσει σε πρόβλεψη για το πότε θα το τελειώσει.


«Το 2020 ήταν ίσως η χειρότερη χρονιά που έχω ζήσει, για τη χώρα και τον κόσμο αν όχι για μένα προσωπικά, και το λέω αυτό από τη σκοπιά κάποιου που έχει ζήσει και θυμάται το 1968. Τόσα πολλά έγιναν, τόσα πολλά από αυτά ήταν φρικτά, αλλά όλα τα υπόλοιπα χάνουν τη σημασία τους στη σκιά των εκατοντάδων χιλιάδων θανάτων από την COVID-19» έγραψε στο μπλογκ του Not A BLOG.

«Τουλάχιστον, ξεφορτωθήκαμε τον Τραμπ. Αυτό ήταν μακράν το καλύτερο που προέκυψε από το 2020» συνέχισε στην τελευταία του ανάρτηση με τίτλο «Σκέψεις για μια κακή χρονιά», προσθέτοντας ότι «έχασα έναν αριθμό φίλων, κάποιους πολύ κοντινούς και αγαπημένους σε μένα» ενώ έσπευσε να τονίσει την θετική πλευρά των πραγμάτων.

«Τι ήταν καλό μέσα στο 2020; Πέρα από τις εκλογές;» αναρωτήθηκε. «Ε, για μένα ήταν η δουλειά. Το 2020, έγραψα εκατοντάδες και εκατοντάδες σελίδες του "The Winds of Winter". Η καλύτερη χρονιά που πέρασα μαζί του, από τότε που το άρχισα. Για ποιο λόγο; Δεν ξέρω. Ίσως η απομόνωση. Ή, ίσως είχα ρέντα. Καμιά φορά, έχω ρέντα. Εντούτοις, πρέπει να συνεχίσω να έχω ρέντα. Έχω ακόμη εκατοντάδες σελίδες να γράψω για να ολοκληρώσω επιτυχώς το μυθιστόρημα. Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει το 2021. Ελπίζω», σημείωσε.

«Δεν πρόκειται να κάνω προβλέψεις για το πότε θα τελειώσω. Κάθε φορά που το κάνω, κάποια γαϊδούρια στο διαδίκτυο το εκλαμβάνουν ως "υπόσχεση", και περιμένουν με ανυπομονησία να με σταυρώσουν αν δεν τηρήσω την καταληκτική ημερομηνία. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι αισιόδοξος», κατέληξε.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Πολιτισμός / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Η διοργάνωση που εδώ και έντεκα χρόνια προωθεί τον ελληνικό κινηματογράφο στη γερμανική πρωτεύουσα φέτος τιμά την καταξιωμένη ηθοποιό και ανοίγει τη συζήτηση για τη γυναικεία και non-binary ταυτότητα στη μεγάλη οθόνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ

Πολιτισμός / Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ισπανίας ψηφιοποιεί χειρόγραφες σημειώσεις του Λεονάρντο ντα Βίντσι

Τα πρωτότυπα χειρόγραφα του Λεονάρντο ντα Βίντσι προστέθηκαν στη συλλογή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ισπανίας το 1967. Έκτοτε για περισσότερα από 100 χρόνια κανείς δεν γνώριζε για την ύπαρξή τους
THE LIFO TEAM