Game of Thrones: Πότε θα κυκλοφορήσει το «The Winds of Winter» - Ο George R.R. Martin απαντά

Game of Thrones: Πότε θα κυκλοφορήσει το «The Winds of Winter» - Ο George R.R. Martin απαντά Facebook Twitter
0

Ο συγγραφέας George R.R. Martin απάντησε το επόμενο βιβλίο στη σειρά μυθιστορημάτων Ice and Fire, στην οποία βασίστηκε το Game of Thrones, και πότε θα κυκλοφορήσει. 

Όπως εξήγησε στο μπλογκ του, μέσα στο 2020 έγραψε μεγάλο μέρος του μυθιστορήματος The Winds of Winter, ωστόσο αρνήθηκε να προχωρήσει σε πρόβλεψη για το πότε θα το τελειώσει.


«Το 2020 ήταν ίσως η χειρότερη χρονιά που έχω ζήσει, για τη χώρα και τον κόσμο αν όχι για μένα προσωπικά, και το λέω αυτό από τη σκοπιά κάποιου που έχει ζήσει και θυμάται το 1968. Τόσα πολλά έγιναν, τόσα πολλά από αυτά ήταν φρικτά, αλλά όλα τα υπόλοιπα χάνουν τη σημασία τους στη σκιά των εκατοντάδων χιλιάδων θανάτων από την COVID-19» έγραψε στο μπλογκ του Not A BLOG.

«Τουλάχιστον, ξεφορτωθήκαμε τον Τραμπ. Αυτό ήταν μακράν το καλύτερο που προέκυψε από το 2020» συνέχισε στην τελευταία του ανάρτηση με τίτλο «Σκέψεις για μια κακή χρονιά», προσθέτοντας ότι «έχασα έναν αριθμό φίλων, κάποιους πολύ κοντινούς και αγαπημένους σε μένα» ενώ έσπευσε να τονίσει την θετική πλευρά των πραγμάτων.

«Τι ήταν καλό μέσα στο 2020; Πέρα από τις εκλογές;» αναρωτήθηκε. «Ε, για μένα ήταν η δουλειά. Το 2020, έγραψα εκατοντάδες και εκατοντάδες σελίδες του "The Winds of Winter". Η καλύτερη χρονιά που πέρασα μαζί του, από τότε που το άρχισα. Για ποιο λόγο; Δεν ξέρω. Ίσως η απομόνωση. Ή, ίσως είχα ρέντα. Καμιά φορά, έχω ρέντα. Εντούτοις, πρέπει να συνεχίσω να έχω ρέντα. Έχω ακόμη εκατοντάδες σελίδες να γράψω για να ολοκληρώσω επιτυχώς το μυθιστόρημα. Γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει το 2021. Ελπίζω», σημείωσε.

«Δεν πρόκειται να κάνω προβλέψεις για το πότε θα τελειώσω. Κάθε φορά που το κάνω, κάποια γαϊδούρια στο διαδίκτυο το εκλαμβάνουν ως "υπόσχεση", και περιμένουν με ανυπομονησία να με σταυρώσουν αν δεν τηρήσω την καταληκτική ημερομηνία. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι αισιόδοξος», κατέληξε.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM