Απεργία την Πρωτομαγιά

Μαρτυρία τραγουδίστριας για τον Marilyn Manson: «Έλεγε ότι έχει στο σπίτι του δωμάτιο βιασμού»

Μαρτυρία τραγουδίστριας για τον Marilyn Manson: «Έλεγε ότι έχει στο σπίτι του δωμάτιο βιασμού» Facebook Twitter
EPA
0

Λίγες μέρες μετά τις καταγγελίες τουλάχιστον πέντε γυναικών για σεξουαλική, σωματική και συναισθηματική κακοποίησή τους από τον 52χρονο τραγουδιστή, Marilyn Manson, η μουσικός και τραγουδίστρια, Phoebe Bridgers, δήλωσε ότι στηρίζει όσες προβαίνουν σε αποκαλύψεις.

Μάλιστα, η Bridgers, αποκάλυψε ότι όταν ήταν έφηβη είχε επισκεφτεί το σπίτι του τραγουδιστή και εκείνος της ανέφερε ότι διατηρούσε ένα δωμάτιο στο σπίτι του, το οποίο αποκαλούσε «δωμάτιο βιασμού».

«Επισκέφτηκα το σπίτι του Manson όταν ήμουν έφηβη μαζί με μερικούς φίλους. Ήμουν μεγάλη θαυμάστριά του», έγραψε η 26χρονη στον λογαριασμό της στο Twitter. «Αναφέρθηκε σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του ως το δωμάτιο βιασμού. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν απλώς ένα φρικτό αστείο».

«Σταμάτησα να είμαι θαυμαύστριά του, πρόσθεσε. «Στηρίζω όσους κάνουν τις καταγγελίες» κατέληξε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια κάλεσε το περιβάλλον του Manson να αποκαλύψει ότι «ήξερε». « Η εταιρεία ήξερε, η μπάντα ήξερε, όλοι ήξεραν», έγραψε. «Απομακρύνονται τώρα, προσποιούμενοι τους σοκαρισμένους και τους τρομοκρατημένους. Είναι αξιολύπητο». Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής μέχρι σήμερα αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Η ανάρτηση της Bridgers έρχεται μετά τις καταγγελίες από τουλάχιστον πέντε γυναίκες τις Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Lindsay Morgan, μια καλλιτέχνης που παρουσιάζεται ως Gabriella και την Evan Rachel Wood, οι οποίες περιέγραψαν λεπτομερώς την σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση που φέρεται να δέχθηκαν από τον τραγουδιστή.

Οι καταγγελίες περιλαμβάνουν ανάρμοστη συμπεριφορά σεξουαλικού περιεχομένου, χειραγώγηση αλλά και ισχυρισμούς πως τις κρατούσε αιχμάλωτες ενάντια στη θέλησή τους αλλά και περί σωματικής κακοποίησης.

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ (Evan Rachel Wood) αποκάλυψε ότι ήταν θύμα ψυχολογικής κακοποίησης για πολλά χρόνια από τον τραγουδιστή. Σύμφωνα με το Variety, η σχέση ανάμεσα στη διάσημη ηθοποιό και τον Αμερικανό μουσικό έγινε γνωστή το 2007, όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 38. Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν το 2010, αλλά χώρισαν επτά μήνες μετά.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM