Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Στιβ Μάρτιν εμβολιάστηκε και τρόλαρε τους αρνητές στο Twitter

Ο Στιβ Μάρτιν εμβολιάστηκε και τρόλαρε τους αρνητές στο Twitter Facebook Twitter
EPA
0

Με μία ανάρτησή του στο Twitter, o Στιβ Μάρτιν, έκανε γνωστό πως εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό στη Νέα Υόρκη, τρολάροντας παράλληλα όσους πιστεύουν πως το εμβόλιο έχει παρενέργειες. 

Ο ηθοποιός, συγγραφέας, σεναριογράφος, παραγωγός και μουσικός, αστειευόμενος έγραψε πως έχει «καλά νέα και κακά νέα». Τα «καλά νέα» ήταν ότι «μόλις εμβολιάστηκε». Τα «κακά νέα» ήταν ότι εμβολιάστηκε γιατί «είναι 75 ετών». Ο Μάρτιν εμβολιάστηκε στο Javits Center στη Νέα Υόρκη, έναν συνεδριακό χώρο που μετατράπηκε σε κέντρο εμβολιασμού. 


Σύμφωνα με την ανάρτησή του η επιχείρηση εμβολιασμού ήταν «ομαλή σαν μετάξι», ενώ σε νέα ανάρτηση έδωσε οδηγίες για το πώς εμβολιάστηκε. 


«Σας ευχαριστώ όλους και ευχαριστώ την επιστήμη» τόνισε. Κοροϊδεύοντας εκείνους που πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι επιβλαβές, ο ηθοποιός διαβεβαίωσε ότι πως δεν έχει παρενέργειες χρησιμοποιώντας έναν αναγραμματισμό. «..I'm having no fide resects» έγραψε αντί του σωστού «no side effects».

 

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM