ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τον Τομ Κρουζ, τις γυμνές σκηνές στο «Eyes Wide Shut» και τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ

Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τον Τομ Κρουζ, τις γυμνές σκηνές στο «Eyes Wide Shut» και τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ Facebook Twitter
Η Νικόλ Κίντμαν είπε στους ΝΥΤ ότι με τον Τομ Κρουζ ήταν «πολύ ευτυχισμένοι» την περίοδο που γύριζαν το «Eyes Wide Shut».
0

Σχεδόν δυο δεκαετίες μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ, η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για τη σχέση τους, κυρίως για το πόσο «ευτυχισμένοι» ήταν στα γυρίσματα του «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»

Δυο χρόνια πριν η Νικόλ Κίντμαν ζητήσει διαζύγιο από τον Τομ Κρουζ, ο κόσμος τους παρακολούθησε να συμπρωταγωνιστούν στο «Eyes Wide Shut» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Μιλώντας στους New York Times για εκείνη την περίοδο, η 53χρονη ηθοποιός διέψευσε τις φήμες πως η ομιλία του ρόλου της για την απιστία και «πως ήταν έτοιμη να παρατήσει τα πάντα» ήταν κάτι περισσότερο από απλή φαντασία. 

«Σίγουρα, δεν το αντιλήφθηκα έτσι. Ήμασταν ευτυχισμένοι στο γάμο μας τότε. Πηγαίναμε σε αγώνες καρτ μετά από εκείνες τις στιγμές. Νοικιάζαμε ένα μέρος και πηγαίναμε να τρέξουμε με καρτ στις 3 το πρωί. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ίσως δεν έχω την ικανότητα να κοιτάξω πίσω και να το αναλύσω. Ή δεν θέλω να το κάνω», είπε.  

Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τον Τομ Κρουζ, τις γυμνές σκηνές στο «Eyes Wide Shut» και τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ Facebook Twitter
Το 1999, στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Η Νικόλ Κίντμαν εξήγησε επίσης πως εκείνη είχε τον τελευταίο λόγο στις ερωτικές και γυμνές σκηνές που θα έμπαιναν στην ταινία, τις οποίες έβλεπε πριν το τελικό μοντάζ. «Όταν πήγα να δουλέψω με τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ, μου λέει, "Θα θελήσω εντελώς γυμνό", και του απάντησα, "Δεν ξέρω". Οπότε κάναμε μια συμφωνία, που ήταν στο συμβόλαιο. Θα μου έδειχνε τις σκηνές με γυμνό πριν μπουν στην ταινία. Έτσι θα ένιωθα ασφαλής. Δεν είπα όχι σε καμία από αυτές. Ήθελα να βεβαιωθώ πως δεν θα ήμουν εγώ να στέκομαι απλώς εκεί γυμνή και όλοι να με κοροϊδεύουν. Ήμουν προστατευμένη, οπότε κατάφερα να εξερευνήσω έναν περίπλοκο γάμο και τον τρόπο που ο χαρακτήρας του Τομ κάνει αυτές της σκηνές ζήλιας». 

Στην ταινία, οι δυο τους υποδύονταν ένα ζευγάρι που εξερευνά τις ζωές τους, τον γάμο και την απιστία. «Η σεξουαλικότητα είναι εδώ σε ένα κουτί και δεν την αντιμετωπίζουμε. Χαίρομαι να το κάνω, αλλά πρέπει να υπάρχει ένα σημείο που δεν θα με εκμεταλλευτείς. Τότε θα σε ακολουθήσω. Λατρεύω τη σχέση μεταξύ ηθοποιού και σκηνοθέτη. Όταν είναι αγνή, είναι θεσπέσια», σημείωσε η Νικόλ Κίντμαν. 

 

Παρόλο που οι δυο τους ήταν ευτυχισμένοι στα γυρίσματα του «Eyes Wide Shut», η ευτυχία δεν κράτησε περισσότερο από δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας. Το 2001, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό τους, που ακολούθησε το διαζύγιο. Συνέχισαν να μεγαλώνουν από κοινού τα δυο υιοθετημένα παιδιά τους, την 27χρονη σήμερα Ιζαμπέλα και τον 25χρονο Κόνορ. Από το 2006, η Νικόλ Κίντμαν είναι παντρεμένη με τον Κιθ Έρμπαν και έχουν μαζί δυο κόρες- την 12χρονη Σάντεϊ και την 9χρονη Φέιθ. 

Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τον Τομ Κρουζ, τις γυμνές σκηνές στο «Eyes Wide Shut» και τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ Facebook Twitter
Το 2001 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η δουλειά τούς κρατά μακριά.

Κόνορ και Ιζαμπέλα συνόδευαν τους γονείς τους στη διάρκεια των γυρισμάτων του «Eyes Wide Shut», σύμφωνα με τη Νικόλ. Η ηθοποιός είπε στους ΝΥΤ πώς εκείνη και ο Τομ δέθηκαν με τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ πριν τον ξαφνικό του θάνατο. 

Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τον Τομ Κρουζ, τις γυμνές σκηνές στο «Eyes Wide Shut» και τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ Facebook Twitter
Με τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ στα γυρίσματα του «Μάτια Ερμητικά Κλειστά».

«Λατρεύαμε να δουλεύουμε μαζί του», είπε η Νικόλ. «Γυρίζαμε εκείνη την ταινία για δυο χρόνια. Είχαμε δυο παιδιά και ζούσαμε σε ένα τρέιλερ αρχικά, μαγειρεύοντας μακαρονάδες επειδή στον Στάνλεϊ άρεσε να τρώει μαζί μας μερικές φορές. Δουλεύαμε με τον κινηματογραφιστή και μαθαίναμε για τις ζωές μας και διασκεδάζαμε στο πλατό. Λέγαμε, "Πότε θα τελειώσει;". Πήγαμε εκεί σκεπτόμενοι πως θα ήταν για τρεις μήνες. Τελικά έγινε ένας χρόνος και μετά ενάμισης. Οπότε λες, "Όσο παραδίνομαι σε αυτό που είναι, θα περάσω καταπληκτικά"».

Όπως εξηγεί, ο Στάνλεϊ «δεν μας βασάνιζε. Καθόμουν στο πάτωμα του γραφείο του και μιλούσαμε, βλέπαμε βίντεο με ζώα. έλεγε πως τα ζώα είναι τόσο καλύτερα από τους ανθρώπους. Θυμάμαι όμως που βλέπαμε κάτι για την άγρια φύση και έδειχνε το λιοντάρι να κυνηγά την αντιλόπη, μετά βίας μπορούσε να το παρακολουθήσει. Περίεργο, έτσι;». 

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM