Σταρ του TikTok έκαναν πάρτι εν μέσω πανδημίας - Αντιμέτωποι με πρόστιμο και φυλάκιση

Σταρ του TikTok έκαναν πάρτι εν μέσω πανδημίας - Αντιμέτωποι με πρόστιμο και φυλάκιση Facebook Twitter
0

Οι αρχές του Λος Άντζελες προσήγαγαν δυο σταρ του TikTok επειδή διοργάνωσαν μεγάλα πάρτι σε σπίτια παρά τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού. 

Οι Bryce Hall και Blake Gray, που μετρούν εκατομμύρια followers στη δημοφιλή πλατφόρμα, δέχθηκαν έντονη αρνητική κριτική για τα πάρτι τους εν μέσω πανδημίας. 

Σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι, αντιμετωπίζουν πρόστιμα μέχρι και 2.000 δολαρίων και φυλάκιση ενός έτους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

movie night w the boys.. what should we watch

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Gray (@blakegray) στις


Νωρίτερα μες στο μήνα, οι αρχές έκοψαν το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα σε μια βίλα στο Χόλιγουντ που είχε ενοικιάσει το ζευγάρι και ένας ακόμη «influencer». 

Την Παρασκευή κατηγορήθηκαν για παραβίαση της εντολής περί παραμονής στο σπίτι και ενός νόμου που απαγορεύει τα μεγάλα, θορυβώδη πάρτι. 

Σε συνέντευξη τύπου, ο δικηγόρος Mike Feuer είπε πως τα πάρτι ήταν δυνητικές «υπερ-εστίες» του κορωνοϊού. «Αν έχεις συνδυαστικά 19 εκατομμύρια followers στο TikTok, εν μέσω μιας υγειονομικής κρίσης θα πρέπει να επιδεικνύεις υποδειγματική συμπεριφορά αντί να παραβιάζει τον νόμο και μετά να δημοσιεύεις βίντεο, όπως υποθέτουμε πως συνέβη στην προκειμένη περίπτωση», σημείωσε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

join the official frat of sway 💪🏼 link in bio baby ;) #betagamma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Gray (@blakegray) στις


Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, οι δυο σταρ διοργάνωσαν πάρτι σε ενοικιασμένες ιδιοκτησίες στις 8 και 14 Αυγούστου, με την αστυνομία να παρεμβαίνει και στις δυο περιπτώσεις. 

Το πάρτι στις 14 Αυγούστου διοργανώθηκε για τα 21α γενέθλια του Bryce Hall. Βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν δεκάδες νεαρά άτομα συνωστισμένα σε ένα δωμάτιο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

21

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Hall (@brycehall) στις


Η Καλιφόρνια είναι η πολιτεία που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία με πάνω από 683.000 κρούσματα και 12.000 νεκρούς. 

Εκπρόσωποι των δυο αντρών δεν έχουν σχολιάσει ακόμη τις κατηγορίες, ωστόσο ο Bryce Hall δήλωσε πρόσφατα στο TMZ πως μετάνιωσε για την συμπεριφορά του και πως οι αρχές είχαν δίκιο που έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι του. «Μου άξιζε. Τώρα απλώς αντιμετωπίζω τις συνέπειες», ανέφερε. 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM