Κάιλι και Κένταλ Τζένερ προώθησαν «μαϊμού» προϊόντα της Apple στους φανς τους

Κάιλι και Κένταλ Τζένερ προώθησαν «μαϊμού» προϊόντα της Apple στους φανς τους Facebook Twitter
0

Οι Κάιλι και Κένταλ Τζένερ φέρεται να προώθησαν «μαϊμού» AirPods της Apple μέσω Instagram στους φανς τους. 

Οι διάσημες αδερφές συγκαταλέγονται ανάμεσα στους «δεκάδες» influencers και άλλα πρόσωπα του διαδικτύου που διαφήμισαν ψεύτικα προϊόντα της Apple, μεταξύ άλλων AirPods και Apple Watches, σύμφωνα με την αναφορά Click Investigation του BBC. 

Οι δυο τους εμφανίστηκαν να κοινοποιούν links που οδηγούν σε online καταστήματα, όπου προμηθευτές είχαν τη δυνατότητα να τους στείλουν προϊόντα απευθείας από την Κίνα χωρίς να κρατήσουν προμήθεια. 



Τα τελευταία χρόνια, πολλοί από αυτούς τους προμηθευτές έχουν αναζητήσει influencers στο ίντερνετ για να κάνουν πιο δημοφιλή τα προϊόντα και τις προσφορές τους. 

Η αναφορά σημειώνει πως τα προϊόντα- απομίμηση μπορεί να μοιάζουν πολύ με τα αυθεντικά και να έχουν παρόμοια ονόματα, αλλά δεν λειτουργούν το ίδιο καλά. 

Αν και η Apple έχει τονίζει πως τα «μαϊμού» προϊόντα παραβιάζουν τα πνευματικά της δικαιώματα, η εταιρία δεν σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον των αδερφών Τζένερ, σύμφωνα με το BBC. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM