Απεργία την Πρωτομαγιά

Το τρικ της Gigi Hadid για να κρύβει την εγκυμοσύνη της: «Η τέλεια οφθαλμαπάτη!»

Το τρικ της Gigi Hadid για να κρύβει την εγκυμοσύνη της: «Η τέλεια οφθαλμαπάτη!» Facebook Twitter
0

Η Gigi Hadid αποκάλυψε πώς συνεχίζει να κρατά την εγκυμοσύνη της μυστική εδώ και έξι μήνες, καταφέρνοντας να ξεγελάσει μέχρι και τους πιο παρατηρητικούς φανς της.

Το περιοδικό Hello! αντιλήφθηκε τα σχετικά σχόλια σε ένα Instagram Live, όταν κάποια θαυμάστρια ρώτησε το διάσημο μοντέλο, «Πώς γίνεται να μην έχεις κοιλιά; Είμαι 4 μηνών έγκυος και η κοιλιά μου είναι τεράστια, αλλά εσύ δείχνεις φανταστική!».

Στο βίντεο, η Gigi συνομιλεί με την σεφ Sophia Roe σχετικά με το Black Lives Matter. Ενώ δεν αναφέρεται καθόλου στην εγκυμοσύνη της, στα σχόλια απάντησε στην ερώτηση που της έγινε. 

«Αυτή η γωνία λήψης και η πραγματικά πάρα πολύ φαρδιά ολόσωμη φόρμα δημιουργούν την τέλεια οφθαλμαπάτη», έγραψε το διάσημο μοντέλο. «Από διαφορετική πλευρά, είναι άλλη ιστορία! Χαχα- σου εύχομαι τα καλύτερα!». 

Η Gigi Hadid περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Zayn Malik, περίπου τον Σεπτέμβριο. Η είδηση για την εγκυμοσύνη της κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου και αργότερα η ίδια το επιβεβαίωσε μιλώντας στην εκπομπή Tonight Show του Τζίμι Φάλον. 

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Προφανώς, ξέρεις, ευχόμαστε να το είχαμε ανακοινώσει με τους δικούς μας όρους, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι και ευγνώμονες για τις ευχές και την υποστήριξη όλων, οπότε ευχαριστώ», είχε δηλώσει τότε, αποκαλύπτοντας επίσης πως λόγω των αυξημένων ορμονών «κλαίει κάθε πέντε λεπτά».

Σε παλαιότερο Instagram Live, είχε εξηγήσει πως ήταν «λιγάκι έγκυος» στη διάρκεια του Μήνα Μόδας φέτος, αλλά ο κόσμος νόμισε απλώς πως έχει βάλει εμφυτεύματα στο πρόσωπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@sophia_roe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM