Αυτή την περίοδο ο Manolo Blahnik βρίσκεται στο σπίτι του στο Μπαθ και σχεδιάζει καθημερινά. Και καλεί τον κόσμο να βάλει χρώμα σε διάσημα σχέδιά του, ως έναν τρόπο για χαλάρωση εν μέσω της καραντίνας.

 

Ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών δημοσίευσε στο διαδίκτυο σε ασπρόμαυρη έκδοση δέκα δικά του σχέδια, καλώντας τον κόσμο να τα χρωματίσει. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του σε συνεργασία με τη βρετανική μη κερδοσκοπική εταιρεία Mental Health Foundation.

 

«Πιστεύουμε ότι η ζωγραφική μπορεί να φέρει μια αίσθηση ηρεμίας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα που δημοσιεύθηκαν τα σχέδια του Manolo Blahnik. Και ο ίδιος τα επέλεξε με προσοχή.

 

«Επέλεξα σχέδια που είναι πολύ προσωπικά και έχουν μεγάλη σημασία για εμένα, λαμβάνοντας υπόψη έναν τόσο σημαντικό σκοπό. Όλα εμπεριέχουν διαφορετικές εμπνεύσεις και αναμνήσεις μου, τόπους που αγαπώ πολύ», δήλωσε στη Vogue. Για παράδειγμα, ανάμεσα στα σχέδια είναι το Acanthus, με έμπνευση το φυτό αυτό από το σπίτι της παιδικής ηλικίας του, στα Κανάρια Νησιά.

 

«Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Θα το περάσουμε αυτό και θα βγούμε πιο ενωμένοι και δυνατοί από ό,τι ήμασταν», είναι το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο για τον κορωνοϊό.

 

Με πληροφορίες από Vogue

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr