Απεργία την Πρωτομαγιά

Κορωνοϊός: Δωρεά άνω του 1 εκατ.δολαρίων από την Αμάλ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Κορωνοϊός: Δωρεά άνω του 1 εκατ.δολαρίων από την Αμάλ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ Facebook Twitter
1

Δωρεά άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων έκαναν ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών ανακούφισης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον Guardian, το ζευγάρι που έχει σπίτι στο Μπέρκσαϊρ, διαθέτει χρήματα με έξι αποδέκτες.

Μεταξύ αυτών, το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS), τη Λομβαρδία (μία από τις ισχυρά πληττόμενες περιοχές της Ιταλίας) και την Τράπεζα Τροφίμων του Λιβάνου.

Η διεθνώς καταξιωμένη δικηγόρος και ο διάσημος ηθοποιός διέθεσαν 250.000 δολάρια στις Motion Picture και Television home (όπου ο Κλούνεϊ είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου) καθώς και στο ταμείο του σωματείου Αμερικανών ηθοποιών SAG-AFTRA.

Το ίδιο ποσό προορίζεται και για ταμείο της δημαρχείας του Λος Άντζελες που παρέχει φροντίδα στα παιδιά των εργαζομένων στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τον τομέα της υγείας.

Είναι οι τελευταίοι από μία μακρά λίστα διάσημων, από τη Μάιλι Σάιρους και τη Ριάνα έως την Όπρα Γουίμφρι, που συμμετέχουν οικονομικά στην ανακούφιση των πληγέντων του κορωνοϊού.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια