Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Η φωτογραφία του μωρού

Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Η φωτογραφία του μωρού Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά γονείς έγιναν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του Μαράια Δανάη Ρίντλσπρίνγκερ. 

Το ζευγάρι βρίσκεται ήδη στο σπίτι με τον γιο τους και ο Greek Freak μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση με τα εκατομμύρια των φανς του, με μια φωτογραφία του μωρού στα social media. Όπως ανακοίνωσε ο ευτυχής πατέρας, το όνομα του παιδιού θα είναι Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο. 

Οι αναρτήσεις του σε Instagram και Twitter έχουν πλημμυρίσει από ευχές χιλιάδων ακολούθων του και φανατικών του NBA. Τσαρλς λεγόταν και ο πατέρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πέθανε το 2017 σε ηλικία 54 ετών. Όπως έγινε γνωστό ο Greek Freak δεν θα παίξει στον αγώνα με τους Sacramento Kings για να μείνει στο πλευρό της συντρόφου του και του νεογέννητου μωρού τους. 

Πριν τρεις εβδομάδες, ο κορυφαίους παίκτης του NBA είχε διοργανώσει baby shower μαζί με την Μαράια, εν αναμονή του παιδιού. «Είμαι ευγνώμων που σε έχω για οικογένεια», είχε γράψει τότε για τη σύντροφο του. 

View this post on Instagram

I’m thankful to have you as family ❤️❤️ #ShitAboutToGetReal #BabyShowerPart1

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

View this post on Instagram

💛 2️⃣7️⃣

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM