Η αληθινή «Hustlers» κάνει μήνυση στη Τζένιφερ Λόπεζ και ζητά 40 εκατ. δολάρια

Η αληθινή «Hustlers» κάνει μήνυση στη Τζένιφερ Λόπεζ και ζητά 40 εκατ. δολάρια Facebook Twitter
0

Η γυναίκα που ενέπνευσε τον χαρακτήρα της Τζένιφερ Λόπεζ στο «Hustlers» κάνει μήνυση στους παραγωγούς της ταινίας για 40 εκατ. δολάρια.

Στη μηνυτήρια αναφορά, η Σαμάνθα Μπάρμπας κατηγορεί τις εταιρίες παραγωγής, ανάμεσά τους την STX Films και την Nuyorican Productions της Λόπεζ πως χρησιμοποίησαν την εικόνα της και την δυσφήμισαν. Σε απάντηση η STX είπε πως «θα υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να λέμε αληθινές ιστορίες, βασισμένες σε γεγονότα και δημόσιες καταγραφές».

Το «Hustlers» αφηγείται την ιστορία της Σαμάνθα Μπάρμπας και άλλων γυναικών που νάρκωναν και εξαπατούσαν πλούσιους άντρες σε κλαμπ στριπτίζ. Η Μπάρμπας φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος όλων και καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση για συνωμοσία, επίθεση και κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού όταν ήρθε στο φως η υπόθεση.

Η αληθινή «Hustlers» κάνει μήνυση στη Τζένιφερ Λόπεζ και ζητά 40 εκατ. δολάρια Facebook Twitter
Η αληθινή «Hustlers» κάνει μήνυση στη Τζένιφερ Λόπεζ και ζητά 40 εκατ. δολάρια Facebook Twitter

Η ταινία βασίστηκε σε ένα άρθρο του New York Magazine από το 2015 σχετικά με την σπείρα, αλλά η Μπάρμπας λέει πως αρνήθηκε να πουλήσει τα δικαιώματά της στους παραγωγούς, σημειώνοντας πως της πρόσφεραν «ψίχουλα».

Η Μπάρμπας δημοσίευσε στο Twitter της ένα σκρίνσοτ από σχετικό άρθρο του TMZ σχετικά με την μήνυση, σχολιάζοντας «είναι αλήθεια».


Η Τζένιφερ Λόπεζ προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της Ραμόνα στο Hustlers, που από τον περασμένο Σεπέμβριο οπότε κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους, έχει κάνει έσοδα 157 εκατ. δολαρίων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Next week the Hustlers are taking over! ??✨ Here’s a new trailer for @HustlersMovie - in theaters September 13!!!!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ARE YOU IN.... #September 13th. ?#HustlersMovie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις


Πέρυσι τον Απρίλιο, η Μπάρμπας είπε στη New York Post πως η Λόπεζ διαστρέβλωσε την εικόνα της και πως η ίδια ποτέ δεν ήταν στρίπερ. «Οποιοσδήποτε δει την ταινία θα πιστέψει πως η Plaintiff είναι ένα άτομο χωρίς ηθικές αξίες. μηδαμινή αφοσίωση στους συναδέλφους της, υπό την επήρεια ναρκωτικών», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην μήνυση. 

Ο δικηγόρος της Μπάρμπας είπε στο περιοδικό Rolling Stone: «Η πελάτης μου προσεβλήθη που οι κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν την εικόνα της για να βγάλουν πάνω από 150 εκατ. δολάρια, δυσφημίζοντας τον χαρακτήρα της και προσπαθώντας να την εξαπατήσουν ώστε να τους πουλήσει τα δικαιώματα για μόλις 6.000 δολάρια».

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM