Νεκρός 35χρονος ηθοποιός στην Κίνα - Κατέρρευσε στα γυρίσματα σόου

Νεκρός 35χρονος ηθοποιός στην Κίνα - Κατέρρευσε στα γυρίσματα σόου Facebook Twitter
0

Το μοντέλο και ηθοποιός Godfrey Gao με καταγωγή από Ταϊβάν και Καναδά πέθανε ενώ έκανε γυρίσματα για τηλεοπτικό σόου στην Κίνα.

Ο 35χρονος συμμετείχε στο Chase Me, ένα τηλεοπτικό ριάλιτι όπου ομάδες διαγωνίζονται σε αγώνες. Οι παραγωγοί του σόου είπαν πως ο νεαρός άντρας έπεσε και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ έτρεχε μαζί με μια ομάδα και πέθανε στο νοσοκομείο.

Το 2011, ο Godfrey Gao ήταν το πρώτο μοντέλο από την Ασία που υπέγραψε συμβόλαιο για διαφημιστική καμπάνια του διάσημου οίκου πολυτελών ειδών Louis Vuitton. Ο 35χρονος άφησε επίσης το σημάδι του Χόλιγουντ, έχοντας εμφανιστεί στο «The Mortal Instruments: City of Bones», ταινία δράσης βασισμένη σε δημοφιλή σειρά μυθιστορημάτων. Επίσης έγινε διάσημος στην Κίνα όταν πρωταγωνίστησε στην γνωστή δραματική σειρά «Remembering Lichuan».

Νεκρός 35χρονος ηθοποιός στην Κίνα - Κατέρρευσε στα γυρίσματα σόου Facebook Twitter

Θαυμαστές του κατέκλυσαν τα social media με μηνύματα, εκφράζοντας την θλίψη τους για τον χαμό του, ενώ ο Αυστραλός ηθοποιός Remy Hii, που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Spider-Man: Far From Home», δήλωσε πως η καλλιτεχνική κοινότητα της Κίνας «δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια χωρίς αυτόν».



Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο Gao κατέρρευσε περίπου στις 02:00 (τοπική ώρα) το βράδυ της Τρίτης. «Ο guest διαγωνιζόμενος Godfrey κατέρρευσε ξαφνικά ενώ έτρεχε. Οι διασώστες στο σημείο τού έδωσαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά από δυο ώρες και αφού έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σωθεί, το νοσοκομείο είπε πως έπαθε καρδιακή ανακοπή», ανέφερε η διοίκηση του σόου.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Phoenix TV, το Chase Me έχει σχεδιαστεί έτσι που να ωθεί τους διαγωνιζόμενους στα άκρα και παίρνουν μέρος μόνο άτομα που είναι πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM