Η σαμπάνια είναι το ελιξίριο μακροζωίας αυτής της 108χρονης κυρίας

Η σαμπάνια είναι το ελιξίριο μακροζωίας αυτής της 108χρονης κυρίας Facebook Twitter
0

Με ένα ποτήρι σαμπάνια – μακράν το αγαπημένο της ποτό – γιόρτασε τα 108 της χρόνια η Ντόροθι Φλάουερς, η οποία δέχτηκε στα γενέθλιά της πάνω από 650 ευχετήριες κάρτες.

Η Ντόροθι Φλάουερς ζει σε οίκο ευγηρίας στο Χάρογκεϊτ της βόρειας Αγγλίας και πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τα 108α γενέθλιά της με ένα ποτήρι σαμπάνια, που είναι με διαφορά το αγαπημένο της ποτό – αλκοολούχο και μη – αλλά και το «μυστικό για την μακροζωία της», σύμφωνα με τη διευθύντρια του ιδρύματος: «Είναι το μόνο πράγμα που την έχουμε δει να αδειάζει στο ποτήρι».

Η κυρία Φλάουερς δέχτηκε πάνω από 650 ευχετήριες κάρτες για τα φετινά της γενέθλια από τα πέρατα του κόσμου, ακόμα και από εντελώς αγνώστους που ήθελαν απλώς να την συγχαρούν για την μακροημέρευσή της.

Ο σύντροφος της Ντόροθι, ο Λέοναρντ, απεβίωσε το 1981. Το ζεύγος δεν είχε παιδιά.

Με στοιχεία από τον Independent

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM