Είχα προειδοποιήσει την Μέγκαν Μαρκλ πως ο κόσμος της θα αλλάξει για πάντα

Είχα προειδοποιήσει την Μέγκαν Μαρκλ πως ο κόσμος της θα αλλάξει για πάντα Facebook Twitter
0

Όλοι αυτές τις μέρες έχουν κάτι να πουν για την Μέγκαν Μαρκλ, ειδικά μετά την συνέντευξή της που σχολιάστηκε ακόμη και από το Μπάκιγχαμ.

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός Ουέντελ Πιρς, ο τηλεοπτικός μπαμπάς της Μέγκαν Μαρκλ στη σειρά «Suits» και ένας από τους ανθρώπους που ήξερε για τη σχέση της με τον πρίγκιπα, αποκαλύπτει πως την προειδοποίησε, ότι ο κόσμος της θα «αλλάξει για πάντα» μετά από τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο Πιρς συνεργάστηκε  με την Μαρκλ για τέσσερα χρόνια. «Ήταν σπουδαία. Είναι μια πολύ καλή ηθοποιός και ήταν πάντα γλυκιά, πάντα ευγενική», είπε. Θυμήθηκε πως είχε σώσει την Μέγκαν Μαρκλ από το να φωτογραφηθεί φορώντας ένα δαχτυλίδι μετά τα γυρίσματα σκηνών για το σίριαλ. Στο επεισόδιο αυτό, ο χαρακτήρας της αρραβωνιάζονταν. «Είχαμε γυρίσματα μια μέρα και φορούσε ένα δαχτυλίδι. Ήμασταν έτοιμοι να βγούμε από το αυτοκίνητο και της είπα: "Μην βγεις έξω. Δώσε μου το δαχτυλίδι. Υπάρχει ένας παπαράτσι στο δρόμο. Εάν βγει φωτογραφία στην οποία φοράς ένα δαχτυλίδι θα γίνει έκρηξη"».

Ο Πιρς είπε πως δεν την έχει συναντήσει μετά την αποχώρησή της από το σίριαλ. «Όταν είχαμε τις τελευταίες σκηνές της είπα πως ο κόσμος της θα αλλάξει για πάντα και όπου κι αν βρίσκεται, μπορεί πάντα να ξέρει ότι έχει έναν φίλο. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησα μαζί της - και ήταν υπέροχο».

Μπορεί ο συνάδελφός της να μίλησε με καλά λόγια, αλλά με σκληρά λόγια μιλά η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ  και την κατηγορεί για υποκρισία. Αφορμή για τα επικριτικά σχόλια της Σαμάνθα, στάθηκε η πρόσφατη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ του δικτύου ITV, «Harry and Meghan: Μια Αφρικανική Περιπέτεια». Η ετεροθαλής αδελφή της είπε χαρακτηριστικά: «Ρώτησες ποτέ τον μπαμπά αν είναι καλά;», και ανέφερε πως δεν ενδιαφέρθηκε για τον πατέρα τους, ύστερα από την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί.

«Σκέφτηκα: Ουάου, ρώτησες ποτέ τον μπαμπά αν ήταν εντάξει μετά τις δύο καρδιακές προσβολές; Νομίζω ότι είναι πραγματικά γελοίο, κάποιος που ταξιδεύει με ιδιωτικά αεροπλάνα σαν εκατομμυριούχος, θα μπορούσε ποτέ να παραπονεθεί για οτιδήποτε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM