Νταφόε: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον πνιγόταν βάζοντας δάχτυλα στο λαιμό του για να κλάψει στο «The Lighthouse»

Νταφόε: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον πνιγόταν βάζοντας δάχτυλα στο λαιμό του για να κλάψει στο «The Lighthouse» Facebook Twitter
0

Μια ανορθόδοξη υποκριτική μέθοδο προκειμένου να κλάψει εφάρμοζε ο Ρόμπερτ Πάτινσον στα γυρίσματα του «The Lighthouse», σύμφωνα τον Γουίλεμ Νταφόε, συμπρωταγωνιστή του στην ταινία.

«Έχει καλή αίσθηση της εικόνας, του τι χρειάζεται σε ένα κοντινό πλάνο. Μερικές φορές ζόριζε τον εαυτό του πάρα πολύ άσχημα. Έχωνε τα δάχτυλά του στον λαιμό του, τέτοια πράγματα», αποκάλυψε ο Γουίλεμ Νταφόε για τον Ρόμπερτ Πάτινσον σχετικά με τις σκηνές όπου ο 33χρονος ηθοποιός έπρεπε να φαίνεται πως κλαίει.

Ο σκηνοθέτης Robert Eggers είχε επίσης επίγνωση του κόλπου του Πάτινσον. «Πριν από κάθε λήψη ο Ρόμπερτ έβαζε τα δάχτυλά του μέσα στον λαιμό του. Ο Γουίλεμ με κοιτούσε με ένα ύφος τύπου, "αν αυτός ο τύπος κάνει εμετό επάνω μου..."», λέει ο σκηνοθέτης.

Νταφόε: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον πνιγόταν βάζοντας δάχτυλα στο λαιμό του για να κλάψει στο «The Lighthouse» Facebook Twitter

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον επιβεβαίωσε την περίεργη τεχνική του. «Κρυβόμουν σε μια γωνία και το έκανα, μακριά από τον Γουίλεμ. Νομίζω πως όλοι νιώθουν πολύ συναισθηματικοί όταν πρόκειται να κάνουν εμετό και είναι ένα πολύ καλό μικρό κόλπο. [Γουίλεμ Νταφόε] δεν ήξερε πως το έκανα μέχρι που σε μια σκηνή ήμουν αναγκασμένος να το κάνω πολύ κοντά του», εξήγησε ο ηθοποιός.

Παρά την ασυνήθιστη μέθοδό του, ο Γουίλεμ Νταφόε λέει πως δεν κατακρίνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον για τον τρόπο που καταφέρνει αυτό που χρειάζεται στην σκηνή. «Θέλει να πέσει σε βαθιά νερά και νιώθει πως θα γίνει αληθινό μόνο αν πνίγεται. Κάτι που για τον συγκεκριμένο ρόλο είναι τέλειο επειδή αυτή είναι η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται. Εμένα μου φάνηκε περίεργο, αλλά προσπαθώ να μην κρίνω», είπε ο διάσημος ηθοποιός. 

Δείτε το τρέιλερ του «The Lighthouse»:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM