Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό τους - Δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία

Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό τους - Δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία Facebook Twitter
0

Ο Ράιαν Ρέινολντς δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία με την Μπλέικ Λάιβλι, στην οποία για πρώτη φορά φαίνεται το νεογέννητο μωρό τους, το τρίτο παιδί του διάσημου ζευγαριού.

Στην φωτογραφία φαίνεται ο Ράιαν Ρέινολντς κρατά στην αγκαλιά του το νεογέννητο, φορώντας έναν μάρσιπο, ενώ την ίδια στιγμή χαϊδεύει τρυφερά το κεφάλι της συζύγου του. 

Το ζευγάρι, που δεν μοιράζεται σχεδόν ποτέ φωτογραφίες των παιδιών τους και σπανίως μιλούν δημοσίως γι' αυτά, δεν έχει αποκαλύψει καν το φύλο του τρίτου μωρού, αλλά οι θαυμαστές τους πιθανολογούν πως πρόκειται για κορίτσι. Ίσως γι' αυτό ο Ράιαν Ρέινολντς επέλεξε στη φωτογραφία να καλύψει το πρόσωπο του παιδιού με ένα smiley face. 


Ο Καναδός ηθοποιός αποφάσισε να δημοσιεύσει την φωτογραφία ως πολιτικό σχόλιο ενόψει των επερχόμενων εκλογών στον Καναδά, για να τονίσει την σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

«Λατρεύω την Βρετανική Κολομβία [σ.σ. επαρχία του Καναδά]. Θέλω οι κόρες μου να ζήσουν στο ίδιο φυσικό περιβάλλον που μεγάλωσα κι εγώ. Στις 21 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος που θα ψηφίσετε θα διαμορφώσει την πολιτική για το κλίμα. Είμαι περήφανος για την πρόοδο που κάναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια», έγραψε στο μήνυμά του. 

Πρόσφατα η Μπλέικ Λάιβλι κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την Amazon μια συλλογή με όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται κάθε νέος γονιός, από πάνες και φορητά δοχεία φαγητού μέχρι μπλέντερ και καροτσάκι. Τα αντικείμενα έχει επιλέξει προσωπικά η ηθοποιό ενώ τα έσοδα θα πάνε στην οργάνωση Child Rescue Coalition. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I teamed up with @Amazon Baby Registry because my friends are popping out kids and I’m sick of having to type up a new “must have” list each time. I’m not THAT good of a friend. 😁 So here it is, all in one place (link in bio). These are the specific products that have helped me with my little ones. Yes this is an ad, but that doesn’t make it untrue. 😜#AmazonBabyRegistry #AmazonFamily #FoundltOnAmazon P.S. Hats off to @Amazon who helped me support the @ChildRescueCoalition . The CRC is doing incredible work to protect our children worldwide. Check them out, you’ll see what I mean. ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις


Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι έχουν επίσης δυο κόρες, την 4 ετών Τζέιμς και την 3 ετών Ινέζ. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει την τρίτη εγκυμοσύνη της στην πρεμιέρα της ταινίας «Detective Pikachu» στις 2 Μαΐου αλλά το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει μυστική την γέννηση του τελευταίου παιδιού τους, καθώς στις αρχές Οκτωβρίου έγινε γνωστό πως η Μπλέικ είχε γεννήσει φέτος το καλοκαίρι χωρίς να το μάθει κανείς. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

PokeMOM.... Out now.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Birthday, @blakelively.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM