Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς απάντησε όταν της έδειξαν τις φωτογραφίες με τον SNIK

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς απάντησε όταν της έδειξαν τις φωτογραφίες με τον SNIK Facebook Twitter
0

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα του STAR και στη «Φωλιά των Κούκου» για το GNTM αλλά η συζήτηση γρήγορα πέρασε στην έντονη φημολογία για τη σχέση της με τον Έλληνα ράπερ Snik, μετά τις πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

«Δεν δουλεύω και στη NASA, πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουμε δουλειές, άμα θέλουμε και άμα συμβεί κάτι όμορφο στη ζωή μας, μπορούμε να το συνδυάσουμε (...) Έχει τύχει να περάσω τη φάση της ζωής μου που αισθανόμουν ολοκληρωμένη μόνο με τη δουλειά μου, δεν είμαι πια σε αυτή τη φάση», δήλωσε η κριτής του GNTM στην Τζώρτζια Γεωργίου, που αμέσως μετά ρώτησε το διάσημο μοντέλο για τον Snik. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“In order to be irreplaceable one must always be different” – Coco Chanel “In order to be different just be yourself, there is no one like you dear” - Illy #vintage ♥️ #styling @christos_alexandropoulos #glam @yannissiskos @gntmgr #gntmgr @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς απάντησε όταν της έδειξαν τις φωτογραφίες με τον SNIK Facebook Twitter

«Έχω δει κάτι φωτογραφίες, που είστε αγκαλιά με τον Snik. Σας έχουν πιάσει από πίσω βέβαια και αυτό με κάνει να αναρωτηθώ αν ήσουν εσύ», την ρώτησε η δημοσιογράφος. «Δεν έχω δει τις φωτογραφίες, και σίγουρα άμα είναι πλάτη, ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι και τι γίνεται», απάντησε χαμογελόντας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Τζώρτζια Γεωργίου: Ήσουν εσύ, λες, αυτό το κορίτσι;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ήμουν άραγε; Τι σου κάνει τόσο εντύπωση δεν έχω καταλάβει...

Αν και η 31χρονη πρόσθεσε ότι δεν μιλά δημόσια για τα προσωπικά της, διαβεβαίωσε τη δημοσιογράφο ότι καταφέρνει και συνδυάζει τη δουλειά της με την προσωπική ζωή, που προτιμά αντί να μιλά για αυτή, να τη ζεί όπως είπε. «Τώρα άμα θέλεις να περπατάς αγκαλιά με κάποιον, κάν' το. Η ζωή σου είναι, επιλογή σου είναι, ζήσε τη όπως θέλεις», σχολίασε το μοντέλο και κοιτάζοντας στον φακό πρόσθεσε: «Μην περιορίζεστε, παιδιά. Μην αγχώνεστε. Και μία φωτογραφία να σας βγάλουν, δεν τρέχει και τίποτα». 

Ωστόσο η Τζώρτζια Γεωργίου δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και πίεσε λίγο παραπάνω επί του θέματος: «Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά;».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου:«Κοίταξε, αυτό είναι ένα ρητό που το λέμε και συνήθως ισχύει. Αλλά καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν κιόλας»

Τζώρτζια Γεωργίου:«Στη δική σου περίπτωση ισχύει ή τα φαινόμενα απατούν;»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Απαντώ ότι τα φαινόμενα απατούν αλλά σε άλλο θέμα. Όχι στη φωτογραφία». 

«Δεν την έχω δει τη φωτογραφία», ισχυρίστηκε λίγο αργότερα η κριτής του GNTM, αναγκάζοντας τη δημοσιογράφο να δείξει τα στιγμιότυπτα στο μοντέλο, αποσκοπώντας σε ένα πιο σαφές σχόλιο: «Αυτή είναι θολή, δεν βλέπω τίποτα. Μου μοιάζει... θα μπορούσα να είμαι», απάντησε χαρακτηριστικά. «Αφού κορίτσι μου έχεις δει φωτογραφίες, τι έρχεσαι εδώ και με ρωτάς;»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς απάντησε όταν της έδειξαν τις φωτογραφίες με τον SNIK Facebook Twitter

 Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Φωλιά των Κούκου :

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM