Κάλεσαν τον Snoop Dog για συναυλία σε πανεπιστήμιο - Μετά ζήτησαν συγγνώμη γι' αυτό που έγινε

Κάλεσαν τον Snoop Dog για συναυλία σε πανεπιστήμιο - Μετά ζήτησαν συγγνώμη γι' αυτό που έγινε Facebook Twitter
2

Κακή αποδείχθηκε η ιδέα ενός πανεπιστημίου στο Κάνσας να καλέσουν τον Snoop Dog για συναυλία.

Το Πανεπιστήμιο του Κάνσας δεν είχε μεριμνήσει ώστε ο Snoop Dogg να κάνει μια εμφάνιση κατάλληλη για την περίσταση, με αποτέλεσμα ο ράπερ να εμφανιστεί πλαισιωμένος από χορεύτριες σε στύλους και να ραίνει με ψεύτικα χαρτονομίσματα το κοινό. Πολλοί βρήκαν το θέαμα εντελώς ακατάλληλο, ειδικά καθώς ανάμεσα στους θεατές ήταν οικογένειες με μικρά παιδιά ενώ στα social media κυκλοφόρησαν πολλά βίντεο με το αμφιλεγόμενο live.

Τα παραπάνω έγιναν στην ετήσια γιορτή μπάσκετ του σχολείου. Ο Jeff Long, αθλητικός διευθυντής του πανεπιστημίου στο Lawrence του Κάνσας, ζήτησε συγνώμη σε δήλωση. «Είχαμε καταστήσει σαφές στους καλλιτέχνες για το τι θέλαμε», είπε. Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το σάλο, είπε ότι επέστρεψε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του σόου του Snoop Dog την Παρασκευή το βράδυ επειδή «δεν αισθάνθηκε καλά». Σύμφωνα με το Forbes δήλωσε «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη επειδή δεν εξέτασα με προσοχή όλες τις λεπτομέρειες της συναυλίας και προσφέρω την προσωπική μου συγγνώμη σε εκείνους που προσβλήθηκαν».

Ο Snoop Dogg από την άλλη κάθε άλλο παρά στεναχωρημένος που κάποιοι δεν ευχαριστήθηκαν τη συναυλία και δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με το σχόλιο: «Ευχαριστώ που με αφήσατε να είμαι εγώ. Αυτή είναι η Αμερική».

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια