Κάλεσαν τον Snoop Dog για συναυλία σε πανεπιστήμιο - Μετά ζήτησαν συγγνώμη γι' αυτό που έγινε

Κάλεσαν τον Snoop Dog για συναυλία σε πανεπιστήμιο - Μετά ζήτησαν συγγνώμη γι' αυτό που έγινε Facebook Twitter
2

Κακή αποδείχθηκε η ιδέα ενός πανεπιστημίου στο Κάνσας να καλέσουν τον Snoop Dog για συναυλία.

Το Πανεπιστήμιο του Κάνσας δεν είχε μεριμνήσει ώστε ο Snoop Dogg να κάνει μια εμφάνιση κατάλληλη για την περίσταση, με αποτέλεσμα ο ράπερ να εμφανιστεί πλαισιωμένος από χορεύτριες σε στύλους και να ραίνει με ψεύτικα χαρτονομίσματα το κοινό. Πολλοί βρήκαν το θέαμα εντελώς ακατάλληλο, ειδικά καθώς ανάμεσα στους θεατές ήταν οικογένειες με μικρά παιδιά ενώ στα social media κυκλοφόρησαν πολλά βίντεο με το αμφιλεγόμενο live.

Τα παραπάνω έγιναν στην ετήσια γιορτή μπάσκετ του σχολείου. Ο Jeff Long, αθλητικός διευθυντής του πανεπιστημίου στο Lawrence του Κάνσας, ζήτησε συγνώμη σε δήλωση. «Είχαμε καταστήσει σαφές στους καλλιτέχνες για το τι θέλαμε», είπε. Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το σάλο, είπε ότι επέστρεψε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του σόου του Snoop Dog την Παρασκευή το βράδυ επειδή «δεν αισθάνθηκε καλά». Σύμφωνα με το Forbes δήλωσε «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη επειδή δεν εξέτασα με προσοχή όλες τις λεπτομέρειες της συναυλίας και προσφέρω την προσωπική μου συγγνώμη σε εκείνους που προσβλήθηκαν».

Ο Snoop Dogg από την άλλη κάθε άλλο παρά στεναχωρημένος που κάποιοι δεν ευχαριστήθηκαν τη συναυλία και δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με το σχόλιο: «Ευχαριστώ που με αφήσατε να είμαι εγώ. Αυτή είναι η Αμερική».

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια