Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι απείχε μόλις «24 ώρες από το θάνατο» εξαιτίας λοίμωξης μετά από θεραπεία για καρκίνο του προστάτη.

 

Ο τραγουδιστής, 72 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο το 2017 και επέλεξε χειρουργική επέμβαση αντί για χημειοθεραπεία, επειδή δεν ήθελε η ασθένεια να βαρύνει την οικογένειά του και να τους ταλαιπωρήσει με μακρά θεραπεία που θα απαιτούσε συχνές εισαγωγές σε κλινικές.

 

Γράφοντας στα απομνημονεύματά του, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε λίγες μέρες, αποκάλυψε ότι η χειρουργική επέμβαση στο Λος Άντζελες ήταν επιτυχής, αλλά δέκα μέρες αργότερα παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Αποδείχτηκε ότι είχα παρουσιάσει μια σπάνια επιπλοκή. Έζησα 11 ημέρες σε νοσοκομείο του Λονδίνου ξαπλωμένος και τη νύχτα ξύπναγα και αναρωτιόμουν αν θα πεθάνω».

 

«Στο νοσοκομείο, μόνος τη νύχτα, είχα προσευχηθεί: παρακαλώ μην με αφήσετε να πεθάνω, παρακαλώ επιτρέψτε μου να δω τα παιδιά μου πάλι, παρακαλώ μου δώστε λίγο χρόνο περισσότερο», αφηγείται ο Έλτον Τζον μιλώντας για το πώς η κρισιμότητα της κατάστασής τους τον έκανε να ξεκινήσει μια εσωτερική αναζήτηση. Στη δραματική και εξομολογητική αφήγησή του για την περιπέτεια της υγείας του, αναφέρει πως η κατάστασή του ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο εκείνος τότε πίστευε και πως οι γιατροί είχαν πει στον σύντροφό του ότι είναι «24 ώρες μακριά από το θάνατο».

 

Ο Έλτον Τζον αναφέρει πως όλη αυτή η εμπειρία τον έκανε να αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή του και να θέσει νέες προτεραιότητες καθώς συνειδητοποίησε πως θα έπρεπε να δουλεύει λιγότερο και περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr