ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νέος βασιλικός γάμος: Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της Ελισάβετ

Νέος βασιλικός γάμος: Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της Ελισάβετ Facebook Twitter
0

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη αρραβωνιάστηκε τον εκατομμυριούχο Edoardo Mapelli Mozzi, ανακοίνωσαν οι γονείς της.

Η 31χρονη κόρη του πρίγκιπα Αντρέα και της Δούκισσας του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, αρραβωνιάστηκε τον 34χρονο μεγιστάνα των ακινήτων στην Ιταλία νωρίτερα μες στον μήνα.

Η Βεατρίκη, που είναι ένατη στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο, θα παντρευτεί τον επόμενο χρόνο.

«Είμαστε και οι δυο τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε μαζί αυτήν την περιπέτεια στη ζωή μας και ανυπομονούμε να παντρευτούμε. Μοιραζόμαστε τόσα πολλά κοινά ενδιαφέροντα και αξίες και γνωρίζουμε πως αυτό θα μας φανεί χρήσιμο στα χρόνια μπροστά μας, γεμάτα αγάπη και ευτυχία», δήλωσε το ζευγάρι σε κοινή τους ανακοίνωση.

Η αδερφή της Ευγενία, δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού για να τους συγχαρεί για τον αρραβώνα.


Ο Δούκας και η Δούκισσα του Γιορκ δήλωσαν για τον αρραβώνα: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι που η Βεατρίκη με τον Edoardo αρραβωνιάστηκαν, έχοντας παρακολουθήσει με υπερηφάνεια την σχέση τους να εξελίσσεται. Είμαστε δυο τυχεροί γονείς μιας υπέροχης κόρης που βρήκε την αγάπη και την συντροφικότητα σε έναν απολύτως αφοσιωμένο φίλο και πιστό νεαρό. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα για μια υπέροχη κοινή ζωή». 

Η μητέρα της Βεατρίκης δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες του ζευγαριού στα social media. «Ξέρω τι νιώθει μια μητέρα οπότε κλαίω από χαρά. Είμαι τόσο περήφανη για τα νέα. Είμαστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι έχοντας δυο τόσο υπέροχους γαμπρούς», ανέφερε στο μήνυμά της.

Οι γονείς του Edoardo δήλωσαν επίσης ενθουσιασμένοι με τον αρραβώνα. «Η οικογένειά μας γνωρίζει την Βεατρίκη σχεδόν σε όλη τη ζωή μας. Είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και μοιράζονται έναν απίστευτα δυνατό δεσμό και ο γάμος τους θα κάνει ακόμη πιο όμορφη μια ήδη υπέροχη σχέση».



Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους φαίνεται πως γνωρίζονται εδώ και χρόνια, ενώ η πριγκίπισσα Βεατρίκη είχε βρεθεί επίσης στην κηδεία του πατριού του Edoardo, που πέθανε από καρδιακή ανακοπή το 2011 και ήταν στενός φίλος του Ντέιβιντ Κάμερον. Με τον καιρό η φιλία τους εξελίχθηκε σε ειδύλλιο.

Ο Edoardo είναι γιος του πρώην Ολυμπιονίκη σκιέρ και Κόμη Alessandro Mapelli Mozzi και της Nikki Shale. Ο ίδιος είναι επίσης Κόμης και φίλος της οικογένειας των Γιορκ εδώ και πολλά χρόνια. Ο 34χρονος εκατομμυριούχος είναι ο πρώτος σύντροφος που εμφάνισε δημοσίως η πριγκίπισσα Βεατρίκη από τότε που χώρισε με τον Ντέιβ Κλαρκ, στέλεχος της Uber, το 2016, μετά από από δέκα χρόνια σχέσης.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2018. Ο Edoardo Mapelli Mozzi, που είναι πατέρας ενός παιδιού, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο πλευρό της πριγκίπισσας Βεατρίκης τον περασμένο Μάιο στο γκαλά της Εθνικής Πινακοθήκης, μαζί με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φορές μαζί δημοσίως.

Νέος βασιλικός γάμος: Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της Ελισάβετ Facebook Twitter
Νέος βασιλικός γάμος: Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της Ελισάβετ Facebook Twitter

Με πληροφορίες από BBC και Daily Mail

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM