Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση - Η συγκίνηση για τον πατέρα του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση - Η συγκίνηση για τον πατέρα του Facebook Twitter
0

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέποντας ένα βίντεο με φωτογραφίες του πατέρα του, που έχει πεθάνει.

Η συγκίνηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή προκλήθηκε από ένα βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στη διάρκεια της συνέντευξής στην εκπομπή «Good Morning Britain» και στον Πις Μόργκαν.

Το βίντεο έδειχνε τον Jose Dinis Aveiro, που στην ζωή του υπήρξε αλκοολικός και πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία 52 ετών, να μιλάει για τον Ρονάλντο. 

«Ποτέ δεν είχα δει το βίντεο. Απίστευτο», σχολίασε ο διάσημος ποδοσφαιριστής. «Πίστευα πως η συνέντευξη θα ήταν αστεία, αλλά δεν περίμενα να κλάψω. Δεν είχα δει ποτέ αυτές τις εικόνες. Δεν ξέρω πού τις βρήκατε, πρέπει να τις δείξω στην οικογένειά μου», πρόσθεσε.

Ωστόσο όπως εξήγησε, δεν γνώριζε καλά τον πατέρα του. «Δεν τον ξέρω 100%. Ήταν ένας αλκοολικός. Ποτέ δεν είχα μιλήσει μαζί του, σε μια κανονική συζήτηση. Ήταν δύσκολο», είπε ο Ρονάλντο, που ήταν 20 ετών όταν πέθανε ο πατέρας του.

Αυτό που το στενοχωρεί περισσότερο, είναι που ο πατέρας του δεν ζει για να δει τα επιτεύγματά του. «Με λυπεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος. Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος καταλαβαίνει. Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα, πέθανε νέος», λέει ο 34χρονος.


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε επίσης για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης. «Παίζουν με την αξιοπρέπειά σου, είναι δύσκολο. Θυμάμαι μια μέρα ήμουν στο σαλόνι με τη σύντροφό μου και βλέπαμε τηλεόραση και έλεγαν στις ειδήσεις "ο Κριστιάνο έκανε αυτό κι αυτό...". Άκουσα τα παιδιά να κατεβαίνουν τα σκαλιά και άλλαξα κανάλι γιατί αισθάνθηκα ντροπή. Άλλαξα κανάλι για να μην το δει ο μεγάλος μου γιος και ακούσει ότι λένε άσχημα πράγματα για τον πατέρα του. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για να είμαι ειλικρινής», απάντησε ο ίδιος. 

Όσο για το αν σκοπεύει να παντρευτεί ποτέ την σύντροφό του, δήλωσε θετικός αλλά όχι σύντομα. «Μια μέρα σίγουρα θα παντρευτούμε. Είναι όνειρο και της μαμά μου. Οπότε μια μέρα, γιατί όχι;», ανέφερε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM
10.000 συγγραφεις κυκλοφορησαν ενα αδειο βιβλιο διαμαρτυρομενοι για την AI

Πολιτισμός / 10.000 συγγραφείς κυκλοφόρησαν ένα άδειο βιβλίο διαμαρτυρόμενοι για την ΑΙ

Το Don’t Steal This Book, ένα «άδειο» βιβλίο με τα ονόματα περισσότερων από 10.000 συγγραφέων, κυκλοφόρησε ως διαμαρτυρία για τη χρήση έργων από εταιρείες AI χωρίς άδεια. Η κίνηση έρχεται τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει αλλαγές στο καθεστώς των πνευματικών δικαιωμάτων.
THE LIFO TEAM