Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέποντας ένα βίντεο με φωτογραφίες του πατέρα του, που έχει πεθάνει.

 

Η συγκίνηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή προκλήθηκε από ένα βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στη διάρκεια της συνέντευξής στην εκπομπή «Good Morning Britain» και στον Πις Μόργκαν.

 

Το βίντεο έδειχνε τον Jose Dinis Aveiro, που στην ζωή του υπήρξε αλκοολικός και πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία 52 ετών, να μιλάει για τον Ρονάλντο. 

 

«Ποτέ δεν είχα δει το βίντεο. Απίστευτο», σχολίασε ο διάσημος ποδοσφαιριστής. «Πίστευα πως η συνέντευξη θα ήταν αστεία, αλλά δεν περίμενα να κλάψω. Δεν είχα δει ποτέ αυτές τις εικόνες. Δεν ξέρω πού τις βρήκατε, πρέπει να τις δείξω στην οικογένειά μου», πρόσθεσε.

 

Ωστόσο όπως εξήγησε, δεν γνώριζε καλά τον πατέρα του. «Δεν τον ξέρω 100%. Ήταν ένας αλκοολικός. Ποτέ δεν είχα μιλήσει μαζί του, σε μια κανονική συζήτηση. Ήταν δύσκολο», είπε ο Ρονάλντο, που ήταν 20 ετών όταν πέθανε ο πατέρας του.

 

Αυτό που το στενοχωρεί περισσότερο, είναι που ο πατέρας του δεν ζει για να δει τα επιτεύγματά του. «Με λυπεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος. Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος καταλαβαίνει. Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα, πέθανε νέος», λέει ο 34χρονος.

 


 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε επίσης για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης. «Παίζουν με την αξιοπρέπειά σου, είναι δύσκολο. Θυμάμαι μια μέρα ήμουν στο σαλόνι με τη σύντροφό μου και βλέπαμε τηλεόραση και έλεγαν στις ειδήσεις "ο Κριστιάνο έκανε αυτό κι αυτό...". Άκουσα τα παιδιά να κατεβαίνουν τα σκαλιά και άλλαξα κανάλι γιατί αισθάνθηκα ντροπή. Άλλαξα κανάλι για να μην το δει ο μεγάλος μου γιος και ακούσει ότι λένε άσχημα πράγματα για τον πατέρα του. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για να είμαι ειλικρινής», απάντησε ο ίδιος. 

 

Όσο για το αν σκοπεύει να παντρευτεί ποτέ την σύντροφό του, δήλωσε θετικός αλλά όχι σύντομα. «Μια μέρα σίγουρα θα παντρευτούμε. Είναι όνειρο και της μαμά μου. Οπότε μια μέρα, γιατί όχι;», ανέφερε.