Πώς ο Ντάνι Τρέχο έσωσε ένα παιδί ΑμεΑ από ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο

Πώς ο Ντάνι Τρέχο έσωσε ένα παιδί ΑμεΑ από ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ένα παιδί ΑμεΑ μέσα από ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο έσωσε ο ηθοποιός Ντάνι Τρέχο, γνωστός για τους ρόλου του κακού σε πλήθος ταινιών του Χόλιγουντ, την Τετάρτη. 

Ο Ντάνι Τρέχο, ήταν μάρτυρας ενός τροχαίο ατυχήματος στο Λος Άντζελες, όπου δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα να αναποδογυρίσει. Στο αυτοκίνητο παγιδεύτηκε ένα παιδί, ενώ στο μπροστινό κάθισμα ήταν η γιαγιά του. 

Ο Τρέχο ανέφερε ότι έρποντας προσπάθησε να μπει από το σπασμένο παράθυρο αλλά δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει τη ζώνη του παιδιού, ωστόσο με τη βοήθεια μίας άλλης γυναίκας που βρέθηκε στο σημείο κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν. «Το μόνο που έσωσε το παιδί ήταν η ζώνη ασφαλείας», είπε ο διάσημος ηθοποιός. 

«Τώρα θα χρησιμοποιήσουμε τις υπερδυνάμεις μας», είπε ο 75χρονος Τρέχο στο παιδί κατά τον απεγκλωβισμό. «Τότε το παιδί φώναξε: 'Υπερδυνάμεις!' Φωνάξαμε και εμείς με τη σειρά μας: 'Υπερδυνάμεις!'», περιγράφει ο ηθοποιός. Ο Τρέχο ανέφερε ότι δουλεύει με παιδιά ΑμεΑ και κατάλαβε πως έπρεπε να κρατήσει το εγκλωβισμένο παιδί απασχολημένο, ενώ δήλωσε έκπληκτος από το πόσα αυτοκίνητα πέρασαν δίπλα από το συμβάν και κανείς οδηγός δεν σταμάτησε να βοηθήσει. 

 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το KABC τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όλα εκτός κινδύνου. «'Ο,τι καλό έχει συμβεί στη ζωή μου ήταν άμεσο αποτέλεσμα της βοήθειας σε κάποιον άλλον», δήλωσε ο Τρέχο στο KABC. 

Με πληροφορίες από CNN/ABC7

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ