H Σελίν Ντιόν κάνει εμφάνιση με κορμάκι στο Παρίσι του καύσωνα - και γίνεται ξανά θέμα

H Σελίν Ντιόν κάνει εμφάνιση με κορμάκι στο Παρίσι του καύσωνα - και γίνεται ξανά θέμα Facebook Twitter
0

Στιλιστικά, είναι μια χρονιά που η Σελίν Ντιον δείχνει πιο τολμηρή από ποτέ και για ακόμη μια φορά επιλέγει το Παρίσι για να κάνει statement μόδας.

Με ένα εμπριμέ κορμάκι και ένα τζάκετ, η σταρ που περιοδεύει στην Ευρώπη, φωτογραφήθηκε να κυκλοφορεί στη γαλλική πρωτεύουσα που υποφέρει από τον καύσωνα. Η Σελίν Ντιόν επέλεξε να φορέσει ένα total look της εταιρείας Off-White και τα περιοδικά μόδας σχολιάζουν για ακόμη μαι φορά την εμφάνισή της. Τα σχόλια είναι και πάλι μοιρασμένα - όπως έχει γίνει και με τις περασμένες εμφανίσεις της.

Κάποιοι εκθειάζουν τη στιλιστική της τόλμη και άλλοι μιλάνε για υπερβολική προσπάθεια και αμφίβολη αισθητική. Την ίδια ώρα εμφανίζονται ξανά σχόλια που μιλάνε για την πολύ αδύνατη σιλουέτα της. Αλλά, όλα τα παραπάνω, η Σελίν Ντιόν τα έχει αντιμετωπίσει σχεδόν με κάθε της εμφάνιση τους τελευταίους μήνες και έχει απαντήσει. «Αν μου αρέσει, δεν θέλω να το συζητάω. Μην ασχολείστε. Μην τραβάτε φωτογραφίες. Αν σας αρέσει, είμαι εκεί. Αν όχι, αφήστε με ήσυχη», απάντησε πρόσφατα, όταν και πάλι είχε δεχθεί κριτική για το ντύσιμό της «Το ενδιαφέρον για τη μόδα υπήρξε πάντα κομμάτι του εαυτού μου , αλλά ο τρόπος που το δουλεύαμε παλιότερα ήταν ίσως πιο συντηρητικός. Τώρα έχω την ευκαιρία να φορέσω haute couture και πράγματα που με κάνουν να νιώθω όμορφη, δυνατή, ατρόμητη, θηλυκή και ελκυστική, ακόμη και αν το κάνω μόνο για μένα. Δεν μπορείς να ευχαριστείς συνεχώς τους πάντες», πρόσθεσε.

Εκτός από το κορμάκι που σήμερα συζητιέται πολύ, τα τελευταία δύο 24ωρα, η Σελίν Ντιόν έχει φορέσει ένα πολύ ιδιαίτερο ασύμμετρο τζιν με τοπ από ροζ φτερά, μια στενή Chanel φόρμα και μια φούξια τουαλέτα για την επίδειξη του οίκου Miu Miu στο Παρίσι. Η μόνη της δήλωση για όλα αυτά είναι πως αγαπά τη μόδα και δεν τη νοιάζει τι λένε οι άλλοι.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Πολιτισμός / Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Παρά την αναγκαστική μεταφορά στο μουσείο, η τελετή διατήρησε τα καθιερωμένα τελετουργικά, δηλαδή τις χορογραφημένες κινήσεις των «ιερειών» και των κουρών, καθώς και απαγγελίες στην ελληνική γλώσσα
LIFO NEWSROOM
Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM
Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM