Φαν προσπάθησε να αρπάξει και να φιλήσει τη Miley Cyrus - Η αντίδραση της τραγουδίστριας

Φαν προσπάθησε να αρπάξει και να φιλήσει τη Miley Cyrus - Η αντίδραση της τραγουδίστριας Facebook Twitter
0

Ένας άγνωστος άνδρας προσπάθησε να αρπάξει τη Miley Cyrus και να τη φιλήσει στον δρόμο, κάτι που προκάλεσε την οργή της τραγουδίστριας. 

Το περιστατικό συνέβη στη Βαρκελώνη. Η Miley Cyrus έγραψε στο Twitter πως «κανένας δεν μπορεί να την αρπάζει χωρίς τη συναίνεση της». 

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα διαδίκτυο φαίνεται ένας φαν της Miley Cyrus να την αρπάζει από τον λαιμό και να προσπαθεί να τη φιλήσει.


Η αντίδραση της Miley ουσιαστικά είναι μία ευθεία απάντηση στους χρήστες των social media που υπονόησαν πως οι στίχοι της και το ντύσιμο της την έκαναν έναν δικαιολογημένο στόχο σε μια τέτοια κίνηση. Για παράδειγμα ένας χρήστης έγραψε, «ήθελες να φαίνεσαι σέξι, τι περίμενες»;

Η τραγουδίστρια έγραψε στο Twitter: «Μπορεί να φοράει ότι θέλει. Μπορεί να είναι παρθένα. Μπορεί να κοιμάται με πέντε διαφορετικούς ανθρώπους. Μπορεί να είναι με τον σύζυγο της. Μπορεί να είναι με τη φίλη της. Δεν μπορεί να την αρπάζουν χωρίς τη συναίνεση της». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM