Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Τζέιμς Κόρντεν έκανε spoiler για το Game of Thrones, του ευχήθηκαν καρκίνο στο παιδί του και απάντησε

Ο Τζέιμς Κόρντεν έκανε spoiler για το Game of Thrones, του ευχήθηκαν καρκίνο στο παιδί του και απάντησε Facebook Twitter
3

Ο Τζέιμς Κόρντεν έκανε ένα αστείο στην εκπομπή του σχετικά με τον εμπορικό «πόλεμο» μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας και στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε σε μερικές σκηνές του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones.

Ωστόσο η αναφορά του στην Daenerys Targaryen (Εμίλια Κλαρκ) και αυτό που έκανε στο επεισόδιο της Κυριακής, εξόργισε έναν χρήστη στο Twitter, που ενοχλήθηκε τόσο πολύ με το spoiler που ευχήθηκε καρκίνο στο παιδί του παρουσιαστή, επειδή αποκάλυψε εξελίξεις της τηλεοπτικής σειράς.

«Δεν μπορείς να δεις ούτε τηλεόραση χωρίς έναν ηλίθιο χοντρό να κάνει spoiler για κάτι. Ευτυχώς είδα το επεισόδιο πριν από αυτό, αλλά ειλικρινά εύχομαι το παιδί του να πάθει καρκίνο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο χρήστης κάτω από το βίντεο με το Τζέιμς Κόρντεν και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. 

Ο 40χρονος παρουσιαστής είδε το σχόλιο και αποφάσισε να του απαντήσει. «Είναι μακράν το μοναδικό, πιο εξοργιστικό πράγμα που θα μπορούσες να πεις για μένα ή την οικογένειά μου. Σε παρακαλώ να καθίσεις ένα λεπτό να σκεφτείς τι έγραψες μόλις και αν θέλεις να είσαι ο άνθρωπος που λέει δημοσίως τέτοια πράγματα. Θεωρώ πως είσαι καλύτερος από όλο αυτό», έγραψε ο Τζέιμς Κόρντεν.


Μετά την τοποθέτηση του παρουσιαστή, ο χρήστης έσπευσε να εξηγήσει πως έκανε «ένα αστείο», κάτι στο οποίο απάντησε ξανά ο Κόρντεν. «Είδα την ευχή σου για τον γιο μου. Η ευχή μου για τον δικό σου είναι ποτέ να μην διαβάσει πως ο πατέρας του ή η μητέρα του ευχήθηκαν καρκίνο για οποιοδήποτε παιδί "σαν αστείο". Επειδή όπως και να του το δικαιολογήσεις, ποτέ δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν πώς μπόρεσες να κάνεις κάτι τέτοιο. Καληνύχτα», έγραψε ο παρουσιαστής.


Έκτοτε ο λογαριασμός του συγκεκριμένου χρήστη έχει διαγραφεί. Ο Τζέιμς Κόρντεν είναι παντρεμένος με την Τζούλια Κάρεϊ και μαζί έχουν την 12 μηνών Σάρλοτ, την 4 ετών Κάρεϊ και τον 8 ετών Μαξ.

Πολιτισμός
3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Βασικα, παραπονεθηκε για spoilers για κατι που ΗΔΗ ειχε δει....Γενικα θυμαμαι την εποχη που δομηθηκε η λογικη να κραζουμε τους spoilers, ααα δεν εχω διαβασει την Φονισα μην πεις τιποτα, βαλε προειδοποιηση "spoiler".Εαν κατι εχει ηδη προβληθει η εννοια spoiler δεν ισχυει και στην τελικη η ευθυνη να μην παθει καποιος "spoiler" είναι προσωπικη ευθυνη οχι της κοινωνιας.
Η ηλιοθιοτητα μερικων πραγματικα δε γνωριζει ορια, στο τελος της ημερας μια σειρα ειναι το GoT, δεν ειναι η αποκαλυψη του νοηματος της ζωης. Πραγματικα υποδειγματικες οι απαντησεις του Corden, σε ενα θεμα που θα μπορουσε -δικαιολογημενα- να ξεφευγε.