Άννα Κορακάκη: Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής

Άννα Κορακάκη: Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής Facebook Twitter
0

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η Άννα Κορακάκη την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Πεκίνο, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό στο αεροβόλο πιστόλι στα 25 μέτρα.

Στο πιστόλι 25 μ., η Άννα Κορακάκη ήρθε 2η στο πρώτο μέρος και 4η στο δεύτερο. Στον τελικό πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση.

Τα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία Γκρόζντεβα από τη Βουλγαρία (χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο Σίδνεϊ και την Αθήνα στο 25άρι και χάλκινα στο αεροβόλο το 1992, το 1996, και το 2004), και το ασημένιο η Βερονίκα Μέιτζορ από την Ουγγαρία.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης έχει ήδη κατακτήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή τη χρονιά έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί σε επιλεγμένες διοργανώσεις και της Κίνας συγκαταλεγόταν σε αυτές.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM