Game of Thrones - Mega Spoiler: Η Μέισι Γουίλιαμς απαντά για την «άβολη» σκηνή σεξ

Game of Thrones - Mega Spoiler: Η Μέισι Γουίλιαμς απαντά για την «άβολη» σκηνή σεξ Facebook Twitter
1

Πολλοί ήταν οι φανς του Game Of Thrones που σχεδόν ενοχλήθηκαν από την σκηνή σεξ με την Arya Stark, χαρακτηρίζοντάς την «περίεργη» και «άβολη», και η ηθοποιός Μέισι Γουίλιαμς, που ενσαρκώνει τον ρόλο, αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια.

Στο δεύτερο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλου προβλήθηκε μια σεξουαλική σκηνή με πρωταγωνιστές τους Gendry και Arya, η οποία και κάνει έρωτα για πρώτη φορά.

Η σκηνή προκάλεσε αμφιλεγόμενες αντιδράσεις στα social media, με κάποιους χρήστες να δηλώνουν δυσαρεστημένοι με τη εξέλιξη, χαρακτηρίζοντας «περιττή» την εικόνα, και άλλους να ενθουσιάζονται επειδή το ζευγάρι -που είχε εμφανή χημεία από τον πρώτο κύκλο- κατέληξε επιτέλους μαζί. 

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, η Μέισι Γουίλιαμς αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια και υπερασπίστηκε την σκηνή. Η 22χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στους 2 εκατομμύρια followers της πως την επίμαχη σκηνή με την άβολη στιγμή παρακολούθησαν επίσης η μητέρα της, ο πατριός της και τα έξι αδέρφια της. «Αν νιώθετε εσείς άβολα, απλώς μάθετε πως η μητέρα μου, ο πατριός μου, οι δυο αδερφές μου και οι τέσσερις αδερφοί μου έχουν επίσης δει όλο αυτό», έγραψε η Μέισι Γουίλιαμς. 


Δείτε την σκηνή από το δεύτερο επεισόδιο του όγδοου κύκλου (ΠΡΟΣΟΧΗ-Spoiler):

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Άβολη δεν ήταν, απλά άκυρη με το όλο στόρι. Δεν ταίριαζε στο χαρακτήρα της να την απασχολεί να ξεπαρθενιαστεί λίγο πριν τη μεγάλη μάχη, μιας και θα της ταίριαζε πολύ περισσότερο να εξασκηθεί για τη μάχη αυτή, ενώ ήταν λες και οι παραγωγοί σκέφτηκαν "ωραία τώρα που ενηλικιώθηκε, ας τη γδύσουμε κι αυτή". Δεν έχω εγώ προσωπικά θέμα με το γυμνό αλλά με το εντελώς αχρείαστο γυμνό απλά για να βάλουμε και μια τέτοια σκηνή στο επεισόδιο.