Ρίτα Ουίλσον στον Τομ Χανκς: Αν μου συμβεί κάτι κακό, θέλω να είσαι θλιμμένος για καιρό

Ρίτα Ουίλσον στον Τομ Χανκς: Αν μου συμβεί κάτι κακό, θέλω να είσαι θλιμμένος για καιρό Facebook Twitter
0

Η Ρίτα Ουίλσον, που είναι παντρεμένη με τον Τομ Χανκς εδώ και 31 χρόνια, είχε διαγνωστεί τον Δεκέμβριο του 2014 με καρκίνο του στήθους.

Θέλοντας να εκφράσει δημόσια την αγάπη της, για ακόμη μια φορά, προς τον σύζυγό της για το πόσο της συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια υγείας της, η 62χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

«Πριν από τέσσερα χρόνια όταν διαγνώστηκα με καρκίνο του στήθους, έκανα τόσες πολλές διαφορετικές σκέψεις. Είσαι φοβισμένος, αγχωμένος, σκέφτεσαι την δική σου θνητότητα. Οπότε έκανα μια σοβαρή συζήτηση με τον σύζυγό μου πως αν συμβεί κάτι κακό, ήθελα να είναι πάρα πολύ θλιμμένος για αρκετό καιρό και θα ήθελα επίσης ένα μεγάλο πάρτι, μια γιορτή!», έγραψε στο μήνυμά της. 

Η Ρίτα Ουίλσον μετά την διάγνωση, είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. Σε δηλώσεις της τότε είχε δηλώσει «ευλογημένη» για την αγάπη και την στήριξη του συζύγου της, Τομ Χανκς, αλλά και των συγγενών, φίλων και γιατρών που έσωσαν την ζωή της. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM