Το «αντίο» της Μελάνια Τραμπ στον Καρλ Λάγκερφελντ

Το «αντίο» της Μελάνια Τραμπ στον Καρλ Λάγκερφελντ Facebook Twitter
H Μελάνια με παλτό του οίκου Chanel από τον Karl Lagerfeld
0

Η Μελάνια Τραμπ, αποχαιρέτισε τον Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 85 ετών, κάνοντας λόγο για μια «δημιουργική ιδιοφυΐα».

Ο γερμανός σχεδιαστής των οίκων Chanel και Fendi είχε ντύσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ η οποία είχε προτιμήσει δημιουργίες του σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

«Σήμερα ο κόσμος έχασε μια δημιουργική ιδιοφυΐα», έγραψε στο Twitter η Μελάνια, η οποία υπήρξε μοντέλο πριν από τον γάμο της.

Η Μελάνια δημοσίευσε το σκίτσο ενός ταγέρ που είχε σχεδιάσει για εκείνην ο Λάγκερφελντ και μια φωτογραφία της στην οποία φορά τη δημιουργία του κατά την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ στην Ουάσινγκτον, τον Φεβρουάριο του 2017.

«Θα μας λείψετε, Καρλ», πρόσθεσε, συνοδεύοντας την ανάρτηση με άλλη μια φωτογραφία της μαζί με τον διάσημο σχεδιαστή.

Αφότου ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ η σύζυγός του έχει εμφανιστεί πολλές φορές με δημιουργίες του οίκου Chanel, όπως για παράδειγμα στο πρώτο επίσημο δείπνο που παρέθεσε, τον Απρίλιο του 2018, για τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Το «αντίο» της Μελάνια Τραμπ στον Καρλ Λάγκερφελντ Facebook Twitter
H Mελάνια με την τουαλέτα Chanel στην δεξίωση για τον Μακρόν
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM