Ο Ντέιβιντ Μπάουι ήταν sex addict με προτίμηση στις ανήλικες - Ποτέ όμως δεν κατηγορήθηκε για κακοποίηση

Ο Ντέιβιντ Μπάουι ήταν sex addict με προτίμηση στις ανήλικες - Ποτέ όμως δεν κατηγορήθηκε για κακοποίηση Facebook Twitter
0

Γυναίκες που πέρασαν έστω και μία νύχτα με τον Ντέιβιντ Μπάουι παραδέχονται ότι ήταν ανήλικες αλλά ποτέ δεν τον κατηγόρησαν για κακοποίηση. 

Οι «άγριες» στιγμές του Ντέιβιντ Μπάουι στην δεκαετία του '70 δεν αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό. 

Ο κωμικός Ντέιβιντ Μπάντιελ την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε μία ιστορία που του αφηγήθηκε μία φίλη του και που αφορούσε μία ερωτική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Μπάουι και τον Μικ Τζάγκερ, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. «Εκείνη την εποχή ο Μπάουι ήταν γύρω στα 40 και εκείνη 16 χρονών».

Μαζί με την φίλη της βρέθηκαν να τα πίνουν με τον Μπάουι και κατέληξαν στο κρεβάτι. Μάλιστα ο Ντέιβιντ δεν θα έλεγε όχι σε ένα τρίο, το οποίο και επεδίωξε βάζοντας το Let's Dance να παίζει στο κασετόφωνο προσκαλώντας τις να βγάλουν τα ρούχα τους για να χορέψουν γυμνοί.

Ο Ντέιβιντ τα κατάφερε να γδύσει τα κορίτσια και υπήρξαν ερωτικά παιχνίδια ωστόσο η νεαρή δεν κοιμήθηκε τελικά μαζί του. «Γιατί να θέλω να χάσω την παρθενιά μου από τον Μπάουι;» αφηγείται η πρωταγωνίστρια της ιστορίας και συμπληρώνει «δε θα σήμαινε τίποτα γι αυτόν, δεν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο μόνο και μόνο επειδή ήταν αυτός, για ένα βράδυ μόνο».

Άραγε τελικά ο Ντέιβιντ Μπάουι είχε τη συνήθεια να αποπλανεί έφηβες;


Έτσι φαίνεται, καθώς και οι φίλοι του τον περιέγραφαν ως «sex addict» με τεράστια όρεξη και με μακρύ κατάλογο ερωμένων και εραστών κάθε ηλικίας.

Η Λόρι Μάτιξ που είχε σχέση μαζί του στα 15 της εξήγησε ότι «δεν σκέφτηκα ποτέ ότι ο Ντέιβιντ Μπάουι ήταν παιδόφιλος. Θα πήγαινε με οτιδήποτε και οποιονδήποτε».


Αντίστοιχα η Ντάνα Γκιλέσπι αφηγείται ότι «σε ότι είχε σχέση με το σεξ, ο Ντέιβιντ ήταν εκεί. Άνδρες γυναίκες, κάθε ηλικίας. Έχουν αλλάξει οι εποχές και αυτό δεν ακούγεται πια τόσο καλά. Αλλά τότε απλά περνούσαμε καλά, χωρίς να υπάρχουν κανόνες».


Ανάμεσα στις γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του ήταν η, 22 χρόνια μεγαλύτερη, χήρα του Τσάρλι Τσάπλιν, Ούνα, η Μπέτι Μίντλερ, η Μπιάνκα Τζάγκερ και η Σούζαν Σάραντον.

Το σεξ ήταν ένας τρόπος για κερδίζει. Η πρώην γυναίκα του Άντζι είχε πει ότι «ο Ντέιβιντ χρησιμοποιούσε το σεξ για να γίνεται αγαπητός»

Η ελευθερία στο σεξ ήταν αυτό που στιγμάτισε τον «ανοιχτό» γάμο του με την Άντζι το 1970. Στο σπίτι τους στο Τσέλσι, το επίκεντρο ήταν ένα τεράστιο κρεβάτι γνωστό ως «ο λάκκος» όπου το ζευγάρι φιλοξενούσε όργια.


Η Ντάνα Γκιλέσπι ήταν φίλη του ζευγαριού εκείνη την εποχή. Την εποχή που έκαναν σεξ εκείνη ήταν 14 εκείνος 17. «Δεν νομίζω ότι ο Ντέιβιντ ήταν κάποιος που ήθελε νεαρά κορίτσια συγκεκριμένα. Του άρεσαν οι έξυπνες γυναίκες» αφηγείται.


«Έγιναν υπαινιγμοί για το γεγονός ότι κοιμήθηκα μαζί του στα 14 ήταν βιασμός αλλά απάντησα ότι ήμασταν νέοι και περνούσαμε καλά. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ήμασταν φίλοι για τα πρώτα δέκα χρόνια της καριέρας τους. Δεν τον ξαναείδα μετά το 1975. Δεν ήμουν καν φιλενάδα του. Κάναμε ότι κάναμε και το αποβάλαμε από το σύστημά μας»


Ιστορίες σαν της Ντάνα Γκιλέσπι, δεν είναι οι μόνες στη ζωή του θρυλικού Ντέιβιντ Μπάουι.


Η Λόρι Μάντοξ αφηγείται ότι ήταν μόλις 14 όταν πρωτογνώρισε τον Μπάουι. Εκείνη ήταν μοντέλο και γνωρίστηκαν στο E Club. Εκείνη την νύχτα τον απέρριψε ωστόσο πέντε μήνες μετά ο Μπάουι ξαναπροσπάθησε στέλνοντας τον σωματοφύλακά του να την καλέσει.


Δείπνησαν μαζί με την φίλη της και τον Μπάουι στο Rainbow Bar & Grill και επέστρεψαν όλοι μαζί στην σουίτα του στο Beverly Hilton. Η Λόρι θυμάται τη βραδιά με κάθε λεπτομέρεια καθώς ήταν και η νύχτα που έχασε την παρθενιά της στα 15 της.


Ανακαλεί τη βραδιά εκείνη με ικανοποίηση. «Δεν νομίζω ότι σκέφτηκε ποτέ την ηλικία μου. Ήταν τόσο αντικοινωνικός και του άρεσε να περνά τα όρια παντού. Ήμασταν νέοι τότε άλλωστε. Εκείνος ήταν 25 μόνο. Αν το μετανιώνω; Όχι, η ζωή συνεχίζεται. Είμαι 60 και αυτό συνέβη 45 χρόνια πριν. Ο Ντέιβιντ δεν ήταν ακόμα διάσημος και δεν χρησιμοποίησε την αίγλη του επάνω μου. Μείναμε φίλοι και πάντα επικοινωνούσαμε.»


«Ήμουν μοντέλο και ο Ντέβιντ ήταν πολύ ανδρόγυνος και του άρεσε να βρίσκεται παρέα με ενδιαφέροντες και κουλ ανθρώπους. Ήταν πραγματική διασκέδαση. Τότε δεν είχαμε κινητά ή ίντερνετ».


Τα στοιχεία για την «άγρια» ζωή του Ντέιβιντ Μπάουι υπάρχουν να προκαλούν κάποια αναστάτωση λόγω του νεαρού της ηλικίας που «έμπλεκε». Ωστόσο, «φρονίμεψε» όταν ερωτεύτηκε την Ιμάν την οποία γνώρισε το 1990.

Με πληροφορίες από Dailymail

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM
Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM