Ο αμφιλεγόμενος YouTuber Λόγκαν Πολ εξοργίζει δηλώνοντας πως θα γίνει γκέι για ένα μήνα

Ο αμφιλεγόμενος YouTuber Λόγκαν Πολ εξοργίζει δηλώνοντας πως θα γίνει γκέι για ένα μήνα Facebook Twitter
0

Νέο κύμα αντιδράσεων προκάλεσε ο YouTuber Λόγκαν Πολ μετά το σχόλιό του « πως θα γίνει γκέι για ένα μήνα» το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του. 


Την περασμένη εβδομάδα ο Λόγκαν Πολ και ο συμπαρουσιαστής του Μάικ Ματζλακ ξεκίνησαν τη συζήτηση για, τους μήνα προς μήνα, στόχους της νέας χρονιάς στο πλαίσιο της νέας του εκπομπής podcast με τίτλο «Impaulsive».

Καθώς έφτασαν στο μήνα Μάρτιο ο Λόγκαν είπε «Είναι μήνας για άνδρες μόνο. Να προσπαθήσουμε να γίνουμε ομοφυλόφιλοι για έναν μήνα».

Πολλοί ήταν οι χρήστες οι οποίοι αμέσως αντέδρασαν αλλά και καταδίκασαν το συγκεκριμένο σχόλιο του παρουσιαστή. Σύντομα το σχόλιο του άρχισε να μεταδίδεται από διεθνή μμε καθώς ο Λόγκαν έχει προκαλέσει οργή και κατά το παρερλθόν.

«Δεν λειτουργεί έτσι Λόγκαν Πολ» σχολίασε η οργάνωση για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας, GLAAD.


Ο Instagram σταρ Ντάνιελ Πρέντα και συνεργάτης του διάσημου YouTuber Τζόι Γκρασεφα, τουίταρε ότι το δημοφιλές social προφίλ του Λόγκαν θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως «φωνή σε όλους εκείνους τους LGBT+ που δεν έχουν φωνή».


«Ο Λόγκαν Πολ αστειεύεται με το να είσαι γκέι για έναν μήνα ενώ τόσοι LGBT+ στον κόσμο σκοτώνονται και αυτοκτονούν λόγω της σεξουαλικότητάς τους. Αυτό είναι  πραγματικά αηδιαστικό. Είναι μία κακή εκπροσώπηση της κοινότητας του YouTube και δείχνει ότι δεν έμαθε πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ από πέρσι»

Τα podcast του Πολ έχουν περισσότερους από 1,1 εκατομμύρια συνδρομητές. Στο κανάλι του στο YouTube έχει περισσότερους από 18 εκατομμύρια συνδρομητές και είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε παιδιά και εφήβους.


Ο Πολ απάντησε στην GLAAD μέσω Twitter με κάτι που έμοιαζε σχεδόν με συγγνώμη.


Χαρακτήρισε τα σχόλια του ως «κακή επιλογή λέξεων» συμπληρώνοντας ότι ήταν «λάθος του».


Στη συνέχεια προσκάλεσε εκπροσώπους της οργάνωσης που στηρίζει την LGBTQ κοινότητα στο podcast, ωστόσο η GLAAD δεν απάντησε δημόσια στην πρόσκλησή του.


Το νέο «περιστατικό» έρχεται ένα χρόνο μετά την τεράστια δημοσιότητα που είχε πάρει το βίντεο που είχε αναρτήσει το οποίο παρουσίαζε ένα «πτώμα» να κρέμεται από ένα δέντρο στο δάσος Αοκιγκαχάρα της Ιαπωνίας. Μετά το γεγονός αυτό που είχε προκαλέσει μεγάλη περιφρόνηση προς το πρόσωπό του ο ίδιος είχε δημοσιεύσει ένα νέο βίντεο στο οποίο είχε υποσχεθεί ότι θα μάθει από τα λάθη του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM