Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Ντέμπι Χάρι έχασε σελίδες από την αυτοβιογραφία της

Η Ντέμπι Χάρι έχασε σελίδες από την αυτοβιογραφία της Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η τραγουδίστρια Ντέμπι Χάρι γράφει τα απομνημονεύματά της, αλλά ενδέχεται να διαρρεύσουν στοιχεία, καθώς η frontwoman των Blondie έχασε κάποιες σελίδες.

Η Ντέμπι Χάρι ήταν καλεσμένη σε πάρτι με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Hollywood's Eve: Eve Babitz and the Secret History of L.A.» της δημοσιογράφου του Vanity Fair, Λίλι Ανολίκ που διοργάνωσε ο Γκρέιντον Κάρτερ, πρώην συντάκτης του περιοδικού στο εστιατόριό του, Waverly Inn στο East Village του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το Page Six,  «η Ντέμπι Χάρι είπε στη Λίλι Ανολίκ ότι κατά λάθος ξέχασε κάποιες σελίδες του βιβλίου στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και εξαφανίστηκαν».

«Η Λίλι είπε ότι ελπίζει οι σελίδες να περιέγραφαν ερωτικές σκηνές και ο κλέφτης να έχει κάτι ζουμερό να διαβάσει» ανέφερε πηγή στο Page Six.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1970, οι Blondie αναδύθηκαν ως θρυλική μπάντα της σκηνής του νεοϋορκέζικου punk. 

Το ιδρυτικό μέλος, κιθαρίστας του συγκροτήματος και πρώην σύντροφος της Ντέμπι Χάρι, Κρις Στάιν δημοσίευσε σε ένα βιβλίο φωτογραφίες από τη χρυσή εποχή του punk, πορτρέτα των μελών των Blondie στο East Village και εικόνες από τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Στο βιβλίο «Negative: Me, Blondie and the Advent of Punk» προβάλλεται το πρωτοποριακό στυλ της τραγουδίστριας που επηρέασε γενιές με το έντονο μακιγιάζ, τα δίχρωμα μαλλιά, τα τοπ με έναν ώμο, τα στρατιωτικά παντελόνια, τα μαύρα μίνι φορέματα, τα χρωματιστά καλσόν και τους μπερέδες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM