Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: H ώρα της μεγάλης μάχης έφτασε

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: H ώρα της μεγάλης μάχης έφτασε Facebook Twitter
EPA
0

Στο τέλος φαίνεται να οδηγείται η υπόθεση του πολύκροτου διαζυγίου του Χόλιγουντ ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ. 

Δικαστικά έγγραφα, που αποκτήθηκαν από το Entertainment Tonight, καταδεικνύουν πως η εκδίκαση του διαζυγίου έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιείται η τοποθεσία. 

Σύμφωνα με τα έγγραφα, που κατατέθηκαν τη Δευτέρα, ο Πιτ και η Τζολί επιθυμούν να επεκταθεί ο διορισμός του δικαστή Ouderkirk, ως προσωρινού δικαστή, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019. 


Αυτό σημαίνει πως ο δικαστής Ouderkirk θα ακούσει και θα καθορίσει όλα τα προδικαστικά θέματα, τα αιτήματα και τις προτάσεις της υπόθεσης και θα προεδρεύσει της δίκης. 


Είναι στη διακριτική ευχέρεια του δικαστή, ο 54χρονος Πίτ και η 43χρονη Τζολί να παραστούν στη δίκη μέσω τηλεφώνου σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. 

Στις περισσότερες ακροαματικές διαδικασίες στις οποίες εμπλέκονται ανήλικοι, αναμένεται πως δεν θα έχει πρόσβαση κανείς άλλος στην αίθουσα δικαστηρίου, πέρα από τα εμπλεκόμενα μέρη. 

Τα νέα διαδόθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από γάμο δυο ετών με τον Πιτ.

Η Τζολί στην αίτησή της έκανε λόγο για «αγεφύρωτες διαφορές» και ο δικηγόρος της, Robert Offer, δήλωσε στο Associated Press, πως η απόφαση πάρθηκε «για την οικογενειακή υγεία». 

Παράλληλα ζήτησε την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, αλλά το Νοέμβριο, ο Πιτ απάντησε στην αίτηση της Τζολί ζητώντας την από κοινού νομική και φυσική επιμέλεια των παιδιών, μεταδίδει το Entertainment Tonight. 

Αυτό προκάλεσε μια τεταμένη διαμάχη για την επιμέλεια και τον Αύγουστο, μια πηγή προσκείμενη στο ΕΤ, δήλωσε πως τα δυο μέρη έφτασαν σε μια προσωρινή συμφωνία. 

Μια δεύτερη πηγή δήλωσε στο ΕΤ πως μια προσωρινή συμφωνία βρίσκεται σε ισχύ εδώ και λίγο καιρό και μια περισσότερο μόνιμη συμφωνία αναμένεται να αποφασιστεί. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM