Η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφορεί μεταμφιεσμένη στο Λονδίνο

Η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφορεί μεταμφιεσμένη στο Λονδίνο Facebook Twitter
0

Οι δημόσιες εμφανίσεις της Μέργκαν Μαρκλ γίνονται πάντα πρωτοσέλιδο στον βρετανικό Τύπο, αλλά τελευταία πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι μαρτυρίες για ινκόγκνιτο εμφανίσεις της στο Λονδίνο.

Μια πηγή που μίλησε πρόσφατα στο People αποκάλυψε πως η Δούκισσα βγαίνει αρκετά συχνά από την κατοικία της και κανείς δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία της καθώς μεταμφιέζεται.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Μαρκλ φέρεται αν φορά μαύρα ρούχα, ένα μεγάλο καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου ενώ αποφεύγει το μακιγιάζ.

Η αγαπημένη της ινκόγκνιτο βόλτα είναι σε κατάστημα τροφίμων που είναι κοντά στο Παλάτι και προσφέρεται για μια σύντομη επίσκεψη όταν η Μαρκλ θέλει να ξεσκάσει.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το αν διακριτικά, λίγο πιο πίσω της, είναι κάποιοι άντρες ασφαλείας, αλλά θεωρείται πιθανότερο πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν βγαίνει τελείως απροστάτευτη στο δρόμο.

Με αντίστοιχη μεταμφίεση, είχε καταγραφεί από παπαράτσι την περασμένη χρονιά, πριν το γάμο της, να πηγαίνει σε μάθημα γιόγκα στο Λονδίνο.

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει και μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι την έδειχνε να βγάζει βόλτα τον σκύλο της στην αυλή του Παλατιού, αλλά διαψεύστηκε πως η γυναίκα ήταν η Μαρκλ, αν και η ομοιότητα ήταν μεγάλη.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM