O Kάρι Φουκουνάγκα θα σκηνοθετήσει τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

O Kάρι Φουκουνάγκα θα σκηνοθετήσει τον επόμενο Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter
EPA
1

O Κάρι Φουκουνάγκα θα είναι ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας με ήρωα τον Τζέιμς Μπόντ. 

Ο Φουκουνάγκα θα αντικαταστήσει τον Ντάνι Μπόιλ, ο οποίος αποχώρησε επικαλούμενος «καλλιτεχνικές διαφορές». 

Οι παραγωγοί Μάικλ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι αναφέρθηκαν με καλά λόγια στην «ευστροφία και εφευρετικότητα» του Φουκουναγκα και χαρακτήρισαν «εξαιρετική» την επιλογή του.

Πρόσφατα ο  Φουκουνάγκα σκηνοθέτησε την μαύρη κωμωδία Maniac για το Νetflix, στην οποία πρωταγωνιστούν η Έμα Στόουν και ο Τζόνα Χιλ.

Τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας της σειράς Τζέιμς Μπόντ θα ξεκινήσουν στις 4 Μαρτίου του 2019 και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο  του 2020. 

Πριν την αποχώρηση του Μπόιλ η ταινία ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019, όμως η ανάγκη για αλλαγή σκηνοθέτη αναπόφευκτα έφερε καθυστερήσεις. 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
απο το κακο στο χειροτερο...μετα τον οσκαρικο μεντες,αλλος ενας κουλτουριαρης σκηνοθετης αναλαμβανει την ψυχαγωγια μας!!! θα το ελεγα και ιεροσυλια,καθοτι σκληροπηρυνικος φαν του 007,αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια(ειναι η ιδια ελπιδα που με εριξε στην αγκαλια του ethan hunt!).τ' ακους barbara;