O Kάρι Φουκουνάγκα θα σκηνοθετήσει τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

O Kάρι Φουκουνάγκα θα σκηνοθετήσει τον επόμενο Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter
EPA
1

O Κάρι Φουκουνάγκα θα είναι ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας με ήρωα τον Τζέιμς Μπόντ. 

Ο Φουκουνάγκα θα αντικαταστήσει τον Ντάνι Μπόιλ, ο οποίος αποχώρησε επικαλούμενος «καλλιτεχνικές διαφορές». 

Οι παραγωγοί Μάικλ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι αναφέρθηκαν με καλά λόγια στην «ευστροφία και εφευρετικότητα» του Φουκουναγκα και χαρακτήρισαν «εξαιρετική» την επιλογή του.

Πρόσφατα ο  Φουκουνάγκα σκηνοθέτησε την μαύρη κωμωδία Maniac για το Νetflix, στην οποία πρωταγωνιστούν η Έμα Στόουν και ο Τζόνα Χιλ.

Τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας της σειράς Τζέιμς Μπόντ θα ξεκινήσουν στις 4 Μαρτίου του 2019 και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο  του 2020. 

Πριν την αποχώρηση του Μπόιλ η ταινία ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019, όμως η ανάγκη για αλλαγή σκηνοθέτη αναπόφευκτα έφερε καθυστερήσεις. 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
απο το κακο στο χειροτερο...μετα τον οσκαρικο μεντες,αλλος ενας κουλτουριαρης σκηνοθετης αναλαμβανει την ψυχαγωγια μας!!! θα το ελεγα και ιεροσυλια,καθοτι σκληροπηρυνικος φαν του 007,αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια(ειναι η ιδια ελπιδα που με εριξε στην αγκαλια του ethan hunt!).τ' ακους barbara;