Μοντέλο του Playboy βρέθηκε στραγγαλισμένο σε διαμέρισμα - Μυστήριο με τη δολοφονία

Μοντέλο του Playboy βρέθηκε στραγγαλισμένο σε διαμέρισμα - Μυστήριο με τη δολοφονία Facebook Twitter
0

Ένα μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συνεργασία του με το Playboy βρέθηκε στραγγαλισμένο στο διαμέρισμά του, σε προάστιο της Φιλαδέλφειας.

Η Christina Carlin-Kraft, 36 ετών, βρέθηκε νεκρή από την αστυνομία στις 22 Αυγούστου στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Ardmore της Πενσιλβανίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι αξιωματικοί βρήκαν το σώμα της στον πρώτο όροφο στο διαμέρισμα όπου διέμενε, ενώ οι αρχές καθόρισαν την αιτία θανάτου ως ανθρωποκτονία δια στραγγαλισμού.

Το διαμέρισμα ανήκει στον φίλο της, τραπεζίτη της Wall Street, με τον οποίο είχε σχέση εδώ και εννέα χρόνια, αναφέρει η Philadelphia Inquirer.

Μια πηγή δήλωσε στο Inquirer ότι η αστυνομία είχε ερευνήσει μια αναφορά διάρρηξης στο σπίτι που είχε κάνει η ίδια και αστυνομικοί επισκέφτηκαν το διαμέρισμα για να επιστρέψουν κλοπιμαία που είχαν ανακτηθεί.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Christina Carlin-Kraft είχε καταγγείλει πως κάποιος είχε μπει στο διαμέρισμα και της είχε κλέψει κοσμήματα και τσάντες, και αυτό το περιστατικό έρχεται να περιπλέξει περισσότερο το έγκλημα που διεπράχθη στο ίδιο μέρος, λίγες ώρες αργότερα.

Μοντέλο του Playboy βρέθηκε στραγγαλισμένο σε διαμέρισμα - Μυστήριο με τη δολοφονία Facebook Twitter
Με τον Χιου Χέφνερ σε παλιότερη φωτογραφία

Πηγές ανέφεραν ότι τα αρχεία από κάμερες παρακολούθησης έδειξαν έναν ύποπτο άνδρα να μπαίνει στο διαμέρισμα τόσο το βράδυ της ληστείας όσο και την Τετάρτη, μια μέρα πριν βρεθεί νεκρή

Οι αρχές δεν έδιναν το όνομα του θύματος μέχρι να ειδοποιηθούν οι συγγενείς, αλλά τα μέλη της οικογένειας επιβεβαίωσαν το θάνατό της στο CBS Philadelphia.

Η Carlin-Kraft έμενε μόνιμα στη Νέα Υόρκη και έχει συνεργαστεί με το Vanity Fair, το περιοδικό Maxim, την εταιρία Victoria's Secret και κυρίως το Playboy.

Oι αρχές ανέκριναν μεταξύ άλλων και τον σύντροφό της ενώ η έρευνα συνεχίζεται καθώς η δολοφονία είναι μυστήρια και δεν μπορεί να συνδεθεί με τη ληστεία που είχε γίνει ή κάποια νέα διάρρηξη για την ώρα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM