Απεργία την Πρωτομαγιά

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Μάθιου Πέρι- Παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα στο έντερο

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Μάθιου Πέρι- Παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα στο έντερο Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση μετά από πρόβλημα που παρουσίασε στο έντερο εισήχθη ο Μάθιου Πέρι, ο διάσημος Τσάντλερ από «Τα Φιλαράκια».

Εκπρόσωπος του ηθοποιού επιβεβαίωσε πως ο Πέρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για να χειρουργηθεί. «[Ο Μάθιου Πέρι] είναι ευγνώμων για το ενδιαφέρον όλων σας και ζητά διακριτικότητα για όσο καιρό διαρκέσει η νοσηλεία του», ανέφερε μιλώντας στο TMZ. 

Ο Μάθιου Πέρι είναι ένα από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς παγκοσμίως λόγω της συμμετοχής του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», στο πλευρό των Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ Λε Μπλανκ. 

Στο παρελθόν έχει μιλήσει πολλές φορές δημοσίως για την μάχη του με τον εθισμό του στο αλκοόλ κατά τη διάρκεια του σόου, έχοντας παραδεχθεί πως θυμάται ελάχιστα πράγματα από τα γυρίσματα τριών ολόκληρων σεζόν. 

Το 1997 και το 2001 είχε νοσηλευθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για να απεξαρτηθεί από την χρήση του Vicodin, της μεθαδόνης, των αμφεταμινών και του αλκοόλ. 

Το 2013 είχε πει σε συνέντευξή του στο ABC News: «Κυρίως έπινα κι έκανα χρήση οπιούχων. Νομίζω πως ήμουν αρκετά καλός στο να το κρύβω, αλλά τελικά ο κόσμος το καταλάβαινε. Ειλικρινά το απεχθάνομαι. Με τρομάζει το σκέφτομαι όλο αυτό. Ήμουν ένας άρρωστος άνθρωπος». 

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM