Απεργία την Πρωτομαγιά

Εντολή σιωπής στην Μέγκαν Μαρκλ - Το Παλάτι δεν θα σχολιάσει τίποτα για την άβολη κατάσταση

Εντολή σιωπής στην Μέγκαν Μαρκλ - Το Παλάτι δεν θα σχολιάσει τίποτα για την άβολη κατάσταση Facebook Twitter
1

Από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν Μαρκλ κλήθηκε να κάνει πολλές προσαρμογές και να ακολουθήσει πολλούς νέους κανόνες - και τα κατάφερε.

Κάποια μέλη της οικογένειάς της, ωστόσο, δεν αποδέχονται τους κανόνες και με δηλώσεις έχουν κάνει απόπειρες να δημιουργήσουν ένα πρωτοφανές σκάνδαλο.

Ο πατέρας της είναι πρωταγωνιστής της άβολης αυτής κατάστασης που ξεκίνησε πριν από το γάμο, συνεχίστηκε μετά και κορυφώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Πρώτα υπήρχαν οι αναφορές ότι ο Τόμας Μαρκλ, σκηνοθέτησε παπαράτσι φωτογραφίες. Στη συνέχεια έδωσε πολλές αναλυτικές συνεντεύξεις σχετικά με την κόρη του σε συνδυασμό με άλλες συνεντεύξεις από την ετεροθαλή αδελφή της Μέγκαν. Την ίδια ώρα υπάρχουν αναφορές ότι μπορεί να έχει πει ψέματα για την χειρουργική επέμβαση στην καρδιά ώστε να μην παρευρεθεί στο γάμο της κόρης του.

Και την περασμένη εβδομάδα άρχισε να λέει πως φοβάται και ανησυχεί για την κόρη του γιατί βλέπει τον τρόμο στα μάτια της και πιστεύει πως ήδη αισθάνεται τρομερά καταπιεσμένη από τους κανόνες και τις υποχρεώσεις του Παλατιού.

Όμως τόσο η ίδια η Μέγκαν, όσο και το Παλάτι δεν έχουν σχολιάσει καθόλου τις δηλώσεις και εμφανίζονται να συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν γίνει ποτέ.

Οι πληροφορίες «από μέσα» λένε πως τις γνωρίζουν όλοι πολύ καλά και τις παρακολουθούν, αλλά η απόφαση είναι πως θα απαντηθούν με σιωπή.

«Η στρατηγική στο παλάτι του Κένσινγκτον είναι "Μην πείτε τίποτα, μην αξιοποιήσετε αυτές τις παρατηρήσεις, αυτές τις συνεντεύξεις, αυτά τα άρθρα με μια απάντηση"», δήλωσε η βασιλικός εμπειρογνώμονας Katie Nicholl στον ET. «Η βασιλική οικογένεια έχει αντιμετωπίσει σοβαρότερα σκάνδαλα στο παρελθόν και δεν κλονίστηκε» αναφέρει ενώ σημειώνεται πως αν το Παλάτι ή η Μέγκαν κάνουν το παραμικρό σχόλιο, τότε θα δώσουν νέα βαρύτητα στα σχόλια αυτά.

Τούτου λεχθέντος, δεν φαίνεται ότι η Μεγκαν σχεδιάζει να λύσει το θέμα σύντομα - ή και καθόλου. Ωστόσο η πηγές αναφέρουν ότι το να παραμένει εντελώς σιωπηλή δεν είναι απόλυτα δική της επιλογή.

Μια πηγή κοντά στο Παλάτι αναφέρει στην εφημερίδα Weekly ότι είναι απογοητευμένη που δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα για την κατάσταση.

«Δεν είναι ουσιαστικά σε θέση να αποτρέψει τέτοιου είδους ιστορίες. Τώρα, όλα περνάνε από το Παλάτι», ανέφερε η πηγή. «Δεν έχει δικό της εκπρόσωπο Τύπου, δεν μπορεί να κάνει σχόλια στο Twitter και δεν μπορεί να πάρει τον πατέρα της για να του πει να σταματήσει να μιλάει. Τα σχόλια του πατέρα της έχουν επιπτώσεις σε όλα».

Το να μιλήσει με τον πατέρα της, είναι ένα σενάριο που απορρίφθηκε από την αρχή καθώς ο Τόμας χαρακτηρίζεται «απρόβλεπτος» και δεν  αποκλείεται να διαρρεύσει οποιαδήποτε επικοινωνία. Αυτό θα ήταν πολύ χειρότερο από το να υπάρχει σιωπή ως απάντηση στα σχόλια του.

«Η Mέγκαν είναι τόσο αναστατωμένη και δεν ξέρει καν α μπορεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και εκείνος να μην το εκμεταλλευτεί πάλι», ανέφερε η πηγή.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως από τη μέρα του γάμου της και μετά δεν έχουν μιλήσει καθόλου και πως αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να κριθεί εκ νέου η στρατηγική αντιμετώπισης του σκανδάλου που προσπαθεί να δημιουργήσει η οικογένειά της.

Πολιτισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια