Ο πιο εριστικός και αμφιλεγόμενος σχεδιαστής πίσω από το brand Dolce & Gabbana, Στέφανο Γκαμπάνα  -που επιτέθηκε σε ακολούθους του στο Instagram, οι οποίοι τον επέκριναν επειδή στηρίζει τη Μελάνια Τραμπ- φαίνεται πως βρήκε νέο στόχο, για την ακρίβεια δύο, τις Κέιτ Μος και Σελένα Γκόμεζ. 

 

Όλα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία στο Instagram με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μος. Το @TheCatWalkItalia μετρά πάνω από 1.4 εκατομμύρια followers και δημοσιεύει κυρίως φωτογραφίες διασήμων, ζητώντας στο κοινό να κρίνει και να ψηφίσει τα σύνολα που φορούν με 👍🏼 ή 👎🏼. 

 

Ανάμεσά τους υπάρχει και μια φωτογραφία της Κέιτ Μος με ένα σούπερ μίνι μαύρο φόρεμα Saint Laurent, στην οποία ο Στέφανο Γκαμπάνα απάντησε «Όχι». Το σχόλιο του φυσικά δεν έμεινε απαρατήρητο, καθώς γενικά η Κέιτ Μος θεωρείται μια από τις ιέρειες της μόδας και σπάνια δέχεται αρνητική κριτική, ειδικά από άτομα εντός της βιομηχανίας του θεάματος.

 

#KateMoss in #saintlaurent 👍🏼or👎🏼?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) στις


 

 

Βέβαια, όπως σημειώνει η Vogue, η σχέση μεταξύ τους δεν είναι από τις στενότερες. Μπορεί η Κέιτ Μος να έχει εμφανιστεί σε καμπάνια των D&G στις αρχές της καριέρας της κι έπειτα σε μερικές πασαρέλες για το συγκεκριμένο brand, αλλά δεν φαίνεται να έχει μαζί τους την σχέση που έχει με άλλους διάσημους σχεδιαστές. Επίσης να σημειωθεί πως το 2009 ο Στέφανο Γκαμπάνα είχε εμφανιστεί φορώντας ένα T-shirt με μια γυμνή φωτογραφία της Κέιτ Μος, ενδεχομένως σε ένδειξη θαυμασμού, αλλά έκτοτε μάλλον το συναίσθημα ξεφούσκωσε. 

 

 

 

Το δεύτερο «θύμα» του διάσημου σχεδιαστή ήταν η Σελένα Γκόμεζ, στην οποία δεν ήταν τόσο λιτός όσο με το σχόλιο στη φωτογραφία της Κέιτ Μος. 

 

Η φωτογραφία έχει δημοσιευτεί στον ίδιο λογαριασμό, το Catwalk Italia, και δείχνει την γνωστή τραγουδίστρια σε μια σειρά εμφανίσεων με κόκκινα φορέματα. Εδώ ο Στέφανο Γκαμπάνα ήταν πολύ πιο επιθετικός και προσβλητικός, αφού δεν δίστασε να σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία με τη φράση «è proprio brutta!!!», που σημαίνει «είναι τόσο άσχημη!!!». 

 

#selenagomez rocks red dresses ❤️ Choose your fave: 1,2,3,4 or 5?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) στις

 

 

 

Οι θαυμαστές της Σελένα μόλις αντιλήφθηκαν το σχόλιο του σχεδιαστή έσπευσαν να υπερασπιστούν το είδωλό τους, κατακλύζοντας σχεδόν την ανάρτηση με απαντήσεις απευθυνόμενες απευθείας προς αυτόν, γράφοντας μεταξύ άλλων «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που κάνεις διαδικτυακό bullying», «Λες κι η γνώμη σου μετράει», «Δεν μας νοιάζει για το ηλίθιο brand σου». Ο Στέφανο Γκαμπάνα απάντησε, γράφοντας απλώς ένα «χαχαχα».

 

 

 

Ο Στέφανο Γκαμπάνα έχει ιστορία στο να χλευάζει και να προκαλεί μέσω των σχολίων που κάνει στα social media, σε βαθμό που κάποτε κυκλοφόρησε T-shirts με τη φράση «Boycott Dolce & Gabbana». Την ίδια στιγμή, οι δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς έχουν προκαλέσει εξίσου έντονες αντιδράσεις, αφού για παράδειγμα έχει χαρακτηρίσει ως «φυσιολογική» τη σεξουαλική παρενόχληση, λέγοντας πως δεν συνιστά μορφή βίας. 

 

Η Σελένα Γκόμεζ έχει επιλέξει πολλές φορές μες στα χρόνια δημιουργίες Dolce & Gabbana, κάτι που μάλλον δεν πρόκειται να κάνει ξανά. 

 

Με πληροφορίες από Vogue και Μic