Η Κέιτ Γουίνσλετ προτρέπει τις γυναίκες να «καλύπτονται» στο κόκκινο χαλί και λέει πως δεν την νοιάζει αν την κοιτάζουν

Η Κέιτ Γουίνσλετ προτρέπει τις γυναίκες να «καλύπτονται» στο κόκκινο χαλί και λέει πως δεν την νοιάζει αν την κοιτάζουν Facebook Twitter
1

Η Κέιτ Γουίνσλετ προτρέπει τις γυναίκες να καλύπτονται στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, υποστηρίζοντας πως «η εικόνα υπερβολικής σάρκας» την κάνει να νιώθει «άβολα». 

Επίσης παραδέχθηκε πως ποτέ δεν την ενδιέφερε να την κοιτάζει ο κόσμος όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο, αλλά περισσότερο να δίνουν σημασία σε όσα η ίδια είχε να πει. 

«Υπάρχει κάτι λίγο άβολο για μένα όταν βλέπω γυναίκες που ξεκάθαρα παρουσιάζουν τον εαυτό τους με τρόπο σχεδιασμένο να κάνει τον κόσμο να τις κοιτάξει επίμονα, αλλά όχι για τους σωστούς λόγους», είπε μιλώντας στην Daily Mail.

«Όταν μπαίνω σε ένα δωμάτιο, ελπίζω να κάνω ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον κόσμο. Δεν με απασχολεί να με κοιτάζουν ή όχι. Για την ακρίβεια, αισθάνομαι το εντελώς αντίθετο. Δεν θέλω να φοράω κάτι που τραβάει πολύ την προσοχή. Η μητέρα μου πάντα έλεγε, "Δεν μου αρέσει η επίδειξη, σε παρακαλώ μην φορέσεις ρούχα που κάνουν φιγούρα". Ακόμη και μετά τον Τιτανικό, θυμάμαι ακόμη να μου λέει, "Σε παρακαλώ αγάπη μου μην φορέσεις κάτι που θα τραβήξει υπερβολική προσοχή"», πρόσθεσε η Κέιτ Γουίνσλετ. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μυαλωμένο κορίτσι. Και ταλαντούχα. Την αγαπώ πολύ. Κυρίως για τις ταινίες της που δεν είναι πολύ γνωστές, όπως τα: '' hideous kinky'', '' holy smoke'', ''jude'', ''heavenly creatures'', '' a little chaos'', ''labor day'', κτλ...Φυσικά αξίζει τόνους λατρείας και για την ερμηνεία της στα γνωστά κι αγαπημένα: '' the reader'', '' revolutionary road'', '' eternal sunshine of the spotless mind'' και σε τόσα άλλα.Και συμφωνώ πολύ με αυτό που λέει: «Όταν μπαίνω σε ένα δωμάτιο, ελπίζω να κάνω ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον κόσμο. Δεν με απασχολεί να με κοιτάζουν ή όχι. Για την ακρίβεια, αισθάνομαι το εντελώς αντίθετο. Δεν θέλω να φοράω κάτι που τραβάει πολύ την προσοχή. Πηγή: www.lifo.grΜπράβο, Κέιτ!