Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία 16 ετών

Η Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία 16 ετών Facebook Twitter
0

Η Σάντρα Μπούλοκ στηρίζει το κίνημα Time's Up επειδή έχει και η ίδια βιώσει την παρενόχληση και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία.

 
Η 53χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν έφηβη και πως τότε φοβόταν να μιλήσει για την εμπειρία της.

«Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι όλοι όσοι γνωρίζω έχουν υποστεί κάποια μορφή παρενόχλησης ή γνωρίζουν κάποιον που του συνέβη» είπε στο περιοδικό InStyle. "

«Συνέβη και σε εμένα όταν ήμουν 16. Και παρέλυσα όταν σκέφτηκα αν θα με πιστέψει κανείς. Ειδικά εκείνη την εποχή...  Μέχρι πρόσφατα ήταν το θύμα που ήταν ντροπιασμένο, όχι ο δράστης», είπε η Σάντρα Μπούλοκ χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ηθοποιός πρόσφατα δώρισε 500.000 δολάρια στο κίνημα Time's Up και είναι μία από τις περισσότερες από 300 γυναίκες του Χόλιγουντ που στήριξαν στην έναρξη της πρωτοβουλίας, η οποία στοχεύει στην καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Είναι εύκολο να δίνετε χρήματα σε ανθρώπους που είναι απίστευτα γενναίοι και ειλικρινείς», είπε. «Όμως, το Time's Up δεν είναι μόνο για τους ηθοποιούς, είναι για τη μητέρα που έχει κακοποιηθεί και παρενοχληθεί σεξουαλικά και απλά προσπαθεί να είναι ασφαλής καθημερινά», πρόσθεσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Η ηθοποιός είναι η μητέρα δύο παιδιών τα οποία έχει υιοθετήσει και μίλησε στο περιοδικό και για τη μητρότητα. «Ο Λου είναι υπερευαίσθητος τον αποκαλώ τον 78χρονο γιο μου. Είναι σοφός και καλός ... Και η Λάιλα απλά δεν φοβάται, είναι μαχήτρια» είπε για τα δύο παιδιά της.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM