Η Rihanna κυκλοφορεί δική της σειρά εσωρούχων που περιλαμβάνει (και) μεγάλα μεγέθη

Η Rihanna κυκλοφορεί δική της σειρά εσωρούχων που περιλαμβάνει (και) μεγάλα μεγέθη Facebook Twitter
0

Η Rihanna επιβεβαίωσε τελικά την έντονη φημολογία που κυκλοφορεί εδώ και καιρό για δημιουργία δικής της συλλογής εσωρούχων από το brand της Fenty. 

Μετά από ένα σύντομο και μυστηριώδες teaser στο Twitter με τη φράση «didn't they tell you?» [σ.σ. Δεν σας το είπαν;], η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με τις λέξεις «SAVAGE» και «FENTY» ανάμεσα σε φωτογραφίες μοντέλων με εσώρουχα σε αποχρώσεις του απαλού ροζ. 

we bout to light this up sis!!? ... introducing @SAVAGEXFENTY lingerie coming soon. sign up now at SAVAGEX.com !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Οι φήμες πως η Rihanna θα κυκλοφορήσει δικά της εσώρουχα εμφανίστηκαν πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο όταν το WWD μετέδωσε πως το Tech Style -πρώην JustFab- θα συνεργαζόταν μαζί της για να ενισχύσει την εικόνα του brand του. Η συγκεκριμένη εταιρία στο παρελθόν έχει λανσάρει μεταξύ άλλων την αθλητική σειρά Fabletics της ηθοποιού Κέιτ Χάντσον.

Η Rihanna έχει αποκτήσει το «άγγιγμα του Μίδα» καθώς οι πρόσφατες επιχειρηματικές κινήσεις της κρίνονται ως αδιαμφισβήτητα επιτυχημένες. Από πέρυσι που κυκλοφόρησε την σειρά καλλυντικών Fenty Beauty ανταγωνίζεται ευθέως την αντίστοιχη της Κάιλι Τζένερ ενώ η σειρά της Fenty Puma κατάφερε επίσης άνοδο στις πωλήσεις της γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών. 


The second drop of #FENTYxPUMA SS18 hits stores May 3rd. Race Jacket out June 14th! Ready for another heat wave? ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY PUMA BY RIHANNA (@fentyxpuma) στις

Η ανταπόκριση στη νέα της επιχειρηματική κίνηση υπήρξε τεράστια και κυρίως θετική, καθώς περιλαμβάνει και μεγάλα μεγέθη που φτάνουν το 3X αν και πολλοί δυσαρεστήθηκαν επειδή τα σουτιέν βγαίνουν μέχρι το DD. 

Με πληροφορίες από Dazed

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM