Η Άμπερ Χερντ Γυναίκα της Χρονιάς για το GQ Australia

Η Άμπερ Χερντ Γυναίκα της Χρονιάς για το GQ Australia Facebook Twitter
0

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών που συμμετέχει στις προσπάθειες επαναπροσδιορισμού του φεμινισμού στη σύγχρονη εποχή ανακηρύχθηκε «Γυναίκα της Χρονιάς» από το ανδρικό περιοδικό GQ Australia.

Το 2017 ήταν μία γεμάτη χρονιά για την  Χερντ η οποία εμφανίζεται στις ταινίες «Justice League» και «Aquaman». Για τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας η Αμερικανίδα ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ πέρασε τους τελευταίους επτά μήνες στην Αυστραλία και ερωτεύτηκε τη χώρα.

Μετά το τέλος της σχέσης με τον Τζόνι Ντεπ, η Χερντ συνέχισε την εκστρατεία για δικαιοσύνη και νομιμότητα, ενθαρρύνοντας και άλλες γυναίκες να βγουν μπροστά και να επικρίνουν την επικρατούσα κατάσταση με το να είναι ειλικρινείς για τα δικά τους ζητήματα χωρίς να ντρέπονται.

Η ηθοποιός, η οποία ομολόγησε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας στον γάμο της με τον Τζόνι Ντεπ, δεν αναφέρθηκε στα σκάνδαλα που περιβάλλουν το Χόλιγουντ.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ το αφιέρωσε στους σκύλους της (κάποτε βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, επειδή πήρε παράνομα τους σκύλους της σε ταξίδι στην Αυστραλία).

Πρόσφατα πάντως η Χερντ έγινε πρωτοσέλιδο πάλι μετά την εξομολόγηση του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ για τον χωρισμό τους...http://www.lifo.gr/now/people/169193

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM