ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο θρύλος της ροκ Tom Petty

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο θρύλος της ροκ Tom Petty Facebook Twitter
0

Ο αμερικανός μουσικός Tom Petty, φέρεται να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή σε ένα νοσοκομείο στη νότια Καλιφόρνια, ύστερα από ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, παρότι πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα ανέφεραν ότι είναι νεκρός.

Το CBS News μετέδωσε νωρίτερα ότι ο 66χρονος απεβίωσε αφού σταμάτησε να του παρέχεται μηχανική υποστήριξη μετά την ανακοπή που υπέστη, την Κυριακή. Ο ιστότοπος TMZ αρχικά μετέδωσε επίσης ότι ο διάσημος μουσικός είναι νεκρός, αλλά κατόπιν επανήλθε και ανέφερε, επικαλούμενος πηγές που δεν κατονόμασε, πως ο Petty δεν αναμένεται να ζήσει για πολύ ακόμη, αλλά «κρατιέται στη ζωή».

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο τραγουδιστής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στο σπίτι του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Το Reuters μετέδωσε πως δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος του Tom Petty για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την κατάσταση του μουσικού.

  

 

Ο Petty έγινε διάσημος στα τέλη της δεκαετίας του 1970, με το συγκρότημα «Tom Petty and the Heartbreakers», μια μπάντα που θεωρήθηκε αναπόσπαστο κομμάτι του heartland ροκ κινήματος. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες τους περιλαμβάνουν τα «I Won't Back Down» και «American Girl».

 

Ακολούθησε και σόλο καριέρα ως τραγουδιστής, αλλά πάντα επέστρεφε στους Heartbreakers, οι οποίοι έβγαλαν το τελευταίο άλμπουμ τους το 2014.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο θρύλος της ροκ Tom Petty Facebook Twitter

Ο διάσημος ροκ σταρ έχει πουλήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του πάνω από 80 εκατ. δίσκους παγκοσμίως.

 
Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM