«Η πραγματική διαφορά δεν είναι στο δέρμα μου»: H Winnie Harlow αποκαλύπτει το σώμα της για να στείλει μήνυμα θάρρους

«Η πραγματική διαφορά δεν είναι στο δέρμα μου»: H Winnie Harlow αποκαλύπτει το σώμα της για να στείλει μήνυμα θάρρους Facebook Twitter
0
«Η πραγματική διαφορά δεν είναι στο δέρμα μου»: H Winnie Harlow αποκαλύπτει το σώμα της για να στείλει μήνυμα θάρρους Facebook Twitter

To μοντέλο Winnie Harlow από τον Καναδά είναι πλέον μια από τις πιο αναγνωρίσιμες επαγγελματίες της παγκόσμιας μόδας και έχει πετύχει σε σύντομο διάστημα μια καριέρα που πολλά άλλα κορίτσια θα ζήλευαν. Η λεύκη, η πάθηση του δέρματός της που έχει προκαλέσει μια χαρακτηριστική διχρωμία σε όλο της το σώμα, δεν την εμπόδισε από το να πρωταγωνιστήσει στο βίντεο της Beyoncé να περπατήσει στις πασαρέλες του Marc Jacobs και του Dior και να γίνει μια από τις επιδραστικότερες προσωπικότητες του Instagram και του κινήματος για αποδοχή της διαφορετικότητας.

Σε μα πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε πως ήταν πάντα ευτυχισμένη, αλλά δεν ήταν άνετη. «Γεννήθηκα με μια δερματική κατάσταση που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί σε νεαρή ηλικία, καθώς τα άλλα παιδιά δεν το καταλάβαιναν. Ενώ ήμουν πολύ χαρούμενη στο σπίτι, ήταν δύσκολο στο σχολείο, αλλά νομίζω ότι σε αυτή την ηλικία ούτως ή άλλως, κανείς δεν είναι πολύ άνετα», αναφέρει.

Το BBC συνέταξε μια λίστα με σταρς που υποφέρουν από κάποια δερματική πάθηση και που όμως δεν τους εμπόδισε από το να αποκτήσουν μια λαμπρή καριέρα και το 23χρονο μοντέλο αναφέρεται ως μια από τις σημαντικότερες προσθήκες.

«Η πραγματική διαφορά δεν είναι στο δέρμα μου»: H Winnie Harlow αποκαλύπτει το σώμα της για να στείλει μήνυμα θάρρους Facebook Twitter

«Περίπου το 1% του κόσμου πάσχει από λεύκη, μια κατάσταση του δέρματος που δημιουργεί λευκά μπαλώματα στο δέρμα και είναι πιο ορατή σε άτομα με σκούρο δέρμα. Αλλά παρά το γεγονός ότι η Harlow θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σκληρή κριτική online για την εμφάνισή της», αναφέρει το βρετανικό δίκτυο.

Τα σχόλια είναι χιλιάδες κάθε φορά που η Harlow κάνει μια εμφάνιση και ενώ πολλοί την εμψυχώνουν για το θάρρος της και το πόσο εμπνέει άλλους ανθρώπους που αισθάνονται περιθωριοποιημένοι εξαιτίας της ίδιας κατάστασης, κάποιοι χρησιμοποιούν χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον της. Όμως το περιοδικό μόδας Black Magazine την επέλεξε για να κοσμήσει το νέο του εξώφυλλο και από Σεπτέμβριο η Harlow έχει μια πλήρη ατζέντα για δουλειές σε καμπάνιες μεγάλων σχεδιαστών καθώς η φήμη της εξαπλώνεται και την κάνει περιζήτητη.

«Η πραγματική διαφορά δεν είναι στο δέρμα μου. Είναι στο γεγονός ότι δεν βρίσκω την ομορφιά μου στις απόψεις άλλων. Είμαι όμορφη γιατί το ξέρω. Γιορτάστε τη μοναδική σας ομορφιά σήμερα (& καθημερινά)!», έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγο το μοντέλο. Η Harlοw πόζαρε φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό εσώρουχο ώστε να αποκαλύψει το σώμα της και να στείλει για μια ακόμη φορά ένα μήνυμα στους φανς της και σε όσους ανθρώπους παίρνουν κουράγιο από την πορεία της.

? the real difference isn't my skin. It's the fact that I don't find my beauty in the opinions of others. I'm beautiful because I know it. Celebrate Your unique beauty today (& everyday)!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM