Η εξοργισμένη Μαντόνα μπλόκαρε τη δημοπρασία με τα εσώρουχα και τα προσωπικά της αντικείμενα

Η εξοργισμένη Μαντόνα μπλόκαρε τη δημοπρασία με τα εσώρουχα και τα προσωπικά της αντικείμενα Facebook Twitter
0

Περιοριστική εντολή για την προσωρινή αναστολή της δημοπρασίας 22 προσωπικών αντικειμένων που άνηκαν στην Μαντόνα εξέδωσε το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης κατά του οίκου «Gotta Have It! Collectibles».

Μεταξύ των αντικειμένων που επρόκειτο να δημοπρατηθούν ήταν ένα φορεμένο εσώρουχο, μία βούρτσα με τρίχες, μία παλιά αποκαλυπτική επιστολή της διάσημης τραγουδίστριας όπου καταφερόταν κατά της Γουίτνεϊ Χιούστον και της Σάρον Στόουν, πολλές προσωπικές φωτογραφίες, καθώς και το περίφημο γράμμα χωρισμού του Tupac προς την Μαντόνα.

Τα αντικείμενα είχαν δοθεί προς δημοπρασία από την Darlene Lutz, πρώην φίλη και σύμβουλο Τέχνης της Μαντόνα, τα οποία η σταρ αγνοούσε ότι δεν είναι πλέον στην κατοχή της.

Αιτία για την έκδοση της περιοριστικής εντολής ήταν η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία κατέθεσε αίτημα για αφαίρεση των συγκεκριμένων αντικειμένων από τη δημοπρασία.

Η εξοργισμένη Μαντόνα μπλόκαρε τη δημοπρασία με τα εσώρουχα και τα προσωπικά της αντικείμενα Facebook Twitter

«Το γεγονός πως οι επαγγελματικές μου επιτυχίες μου προσέδωσαν ένα στάτους celebrity δεν αφαιρεί το δικαίωμά μου στην ιδιωτικότητα, συμπεριλαμβανομένων των ιδιαίτερα προσωπικών μου αντικειμένων» τονίζει η 58χρονη στο δικαστικό έγγραφο σύμφωνα με το Hollywood Reporter, και προσθέτει: «Όπως αντιλαμβάνομαι, το DNA μου μπορεί να εξαχθεί από τις τρίχες των μαλλιών μου. Είναι εξοργιστικό και ιδιαίτερα προσβλητικό το γεγονός ότι το DNA μου θα μπορούσε να δημοπρατηθεί προς πώληση στο ευρύ κοινό».

Ο οίκος δημοπρασιών, με ανακοίνωση που απέστειλε στο Reuters αποκαλεί τις προσπάθειες της Mαντόνα για να σταματήσει η πώληση των αντικειμένων ως «απόλυτα αβάσιμες που έχουν ως στόχο να πλήξουν την καλή φήμη του οίκου και της Lutz», και επιφυλάχθηκε να κινηθεί νομικά κατά της απόφασης.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM